מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילהגל19/10/2009
שלום אני אמא לתינוקת ב 11 חודשים
היא עדיין לא יושבת ולא זוחלת (רק זחילת גחון כבר יותר מחודשיים )
אני רואה שהיא מנסה לעלות על שש וממש עומדת על הבירכים אבל לא מצליחה לזחול והיא כל פעם מנסה.
לגבי ישיבה ראיתה אותה רק פעמיים ככה מנסה לעלות לישיבה אבל עכשיו היא לא מנסה, שאני לוקחת אותה בעלגה היא יושבת ומחזיקה בתומך אבל לבד לא יודעת
רופא ילדים ראתה אותה אמרה שהכל בסדר אבל לא עברה איזה בדיקה מקיפה ואני לא בטוחה שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגל
דבי גרוס דולב19/10/2009הי גל
ביתך אכן נמצאת בעיכוב התפתחותי מסוים אבל קשה יהיה לשים את האצבע על הסיבה המדויקת לכך. יכולות להיות לכך מספר גורמים, החל בטונוס מעט נמוך ועד קושי בתנועתיות הגב. בכל מקרה לא מדובר במשהו אקוטי אבל כן נושא שכדאי לתת עליו את הדעת באופן מעמיק יותר על מנת לעזור לביתך להתקדם לזחילת 6 והתישבות, לצמצם את הפער ולמנוע קשיים עתידיים אפשריים.
אני ממליצה לפנות למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לקבל אבחון ותרגול ביתי.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום
אורנה עטאר19/10/2009גל שלום,
בגיל 11 חודשים אני הייתי רוצה לראות את בתך מתחילה כבר לשבת ולזחול על 6. אלו מיומנויות שלרוב הילדים בגילה יש.
לא תיארת כאן את ההיסטוריה ההתפתחותית שלה ולכן קשה לי לדעת את הסיבה לכך.
יש סיבות רבות שתינוק מתעכב בלהתחיל לזחול ולהתיישב, בתך עוד מעט בת שנה ובכדי למנוע עיכובים נוספים אני מציעה לך לגשת למדריכה להתפתחות תינוקות לאבחון בהקדם.
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)