מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקיפת ראששגית20/10/2009
שלום הבן שלי בן 4 חודשים (אתמול) שמתי לב שהוא לא מניח את הראש, במיוחד כאשר הוא על הבטן גם כאשר עייף מניח לשניה ומיד מזדקף חזרה גם עלינו לט מסוגל להניח ראש יותר משניה או שניים? יש בכך משהו? הרי בצב הזה אין סיכוי שירדם על הבטן במיוחד כאשר יתחיל להתהפך אז מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשגית
דבי גרוס דולב20/10/2009הי שגית
תחילה, טוב ששמת לב לזה מפני שיש אמהות שכ"כ מודות על כך שתינוקם מרים טוב את ראשו עד שהן לא שמות לב שקשה לו להניח אותו..
קושי בהנחת הראש יכול להצביע על מתח רב באזור הצוואר או על זקיפת יתר בגב. חשוב לאבחן זאת כדי לעזור לבנך להניח את ראשו אבל גם כדי למנוע קשיים נוספים בהמשך.
בנתיים נסי לתת לבנך הרבה מגע עמוק באזור הגב העליון והצוואר בעת שכיבה על הבטן תוך הורדת ראשו בעדינות.
ובכל זאת אני ממליצה לשקול אבחון.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע עמוק
שגית21/10/2009היי דבי.. תודה על תשובה. למה הכוונה מגע עמוק? האם ללחוץ במתינות, לעסות..???? יש לי הרגשה כי אכן מדובר בזקיפת או מתיחות בגב מכייון שגם מנסה להתיישב ולהרים את הראש בכל הזדמנות אפילו באמצע הנקה כאשר מונח על כרית. באם אכן מדובר בכך יש איזה תרגלים שתוכלי להמליץ לי עליהם כדי להקל עליו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שגית
דבי גרוס דולב21/10/2009הי שגית
מגע עמוק של עיסויים, טפיחות, שפשופים נמרצים, לחיצות..
אם לא עובד שווה לשקול אבחון כדי לקבל את התרגילים באופן מדויק.
בברכנ
דבי גרוס דולב, ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)