בעיות שינה לבן 4.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה לבן 4.5 חודשים
    אתי
    21/10/2009

שלום רב
    אני פונה אליכן ממצוקה גדולה ולילות מעייפים מאוד בני בן 4.5 חודשים מתהפך יפה מרים טוסיק יונק יפה ויציאותיו תקינות אך בלילה הוא קם כל שעה בבכי לא רגוע ולא מצליח להירדם עד שמקבל את הפיטמה למרות שאינו רעב.קראתי בנושא ואת הלוחשת שאומרת לתת לו לבכות קצת ואז להרימו ולהרגיע אותו אז זו הבעיה הוא לא נרגע הוא 10 דקות ואף יותר צורח ואחרי שכבר הרגעתי אותו הוא עירני ולא מסוגל להירדם.הבעיה התיחלה גם ביום.השאלה מה עושים איך מחזירים אותו לישון רגוע?איך לאפשר לו להירדם לבד?ניסיתי ללטף אותו וללחוש לו ששששש זה ממש לא עוזר רק מעצבן אותו והכול קורה בלילה...
    אשמח לעיצות תודה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה לבן 4.5 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאתי

אורנה עטאר
    27/10/2009

אתי שלום
    סליחה על התגובה המאוחרת.
    ראיתי כי כתבת כאן בפורום שהמצב היום יותר טוב.
    בכל אופן,
    - ייתכן והוא כן רעב בלילה - אולי לא בכל הפעמים שהוא בוכה, אך בחלק מהם ייתכן וכן.
    - קיימות שיטות רבות לעזרה להירדמות בהם גם השיטה של הלוחשת. אני ממליצה לתת המון מגע, תנועה וקול - שימוש בטכניקות האלו מאפשר לתינוק להגיע לרגיעה מאוד עמוקה וטובה. אני ממליצה להשתמש בכדור פיזיו בכדי לתת לו תנועה בלילה, יחד עם טפיחות על הגב והשמעת קול מונוטוני ועמוק של אה אהאהאה כל אלו יקלו עליו את החזרה לישון. רק אם כל אלו לא מצליחים להרגיע אותו ולהחזיר אותו לישון - רק אז להציע אוכל (כי ייתכן ורעב).
    המלצה נוספת זה לעשות איזו פעילות לפני השינה שתגרום לו "להירדם" ולא "ללכת לישון". איזו פעילות עם תנועה במרחב, עיסוי עמוק, משהו שמתיש אח"כ את הגוף והוא ילך לישון עמוק ולאורך זמן.

מקווה שקצת עזרתי.
    אני כאן לעידכונים
    בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה פעילות עם תנועה במרחב?

אתי
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו