להתערב או לא להתערב? זאת השאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתערב או לא להתערב? זאת השאלה..
    אמאלה
    22/10/2009

שלום,

בני המהמם בן 5 חודשים

החל להתגלגל מהגב לצד ולהישאר זמן לא מבוטל על הצד (מה ששנא מאוד מאוד מאוד בעבר אז די שמחתי)

אני מרגישה שהוא 'שניה' מלהתהפך, לא יודעת אם להתערב? לתת 'פוש'?

הייתי עושה איתו תרגילים של העברת רגל נגדית, הייתי מחזיקה מעט את הרגל והוא כבר היה משלים את העבו'דה. עכשיו, שמבלה על הצד בכיף אני לא מתערבת בנתיים.

האם כן לעזור?

ואם אני לא רואה כל כך סימני התהפכות מהבטן לגב, זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרט קטן נוסף

אמאלה
    22/10/2009

נמצא הרבה על הבטן דרך אגב, חשדתי בזקיפות שרירי גב וראש אבל לאחרונה אני ממש מרגישה הקלה, מניח את הראש עלינו, כן מניח ראש בלי להרים בהכרח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאמא חדשה

אורנה עטאר
    23/10/2009

אמא חדשה שלום
    לגבי השהייה על הצד - כמובן שאפשר לפעמים לאתגר אותו ולשים לו צעצוע שהוא אוהב טיפהלה רחוק ממנו בכדי שישלים את ההיפוך.
    לגבי בטן-גב -ישנו תרגיל שאת יכולה לנסות:
    התינוק שוכב על הבטן. רוכנים מעליו מכניסים יד אחת מתחת לבית השחי ואוחזים בזרוע הנגדית. עם היד השנייה מכופפים את הרגל הנגדית ליד שאוחזים ולאט מתחילים גלגול עד לחצי שכיבה. לשים לב שהראש לא נופל אלא מונח על הרצפה. לתת מעט שהות שהתינוק ישלים את הגלגול בעצמו.

בהצלחה בהתהפכויות!

אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , עדכון ושאלה..

אמאלה
    26/10/2009

התהפך הילד בלילה מהבטן לגב..

מה שכן זה קורה רק במיטה ולא על המזרן...למה לדעתכן?

וההתהפכות לא מאורגנת - הוא דוחף את עצמו עם היד והרגל ומעביר את הטוסיק חזק... מתי ההתהפכות תהיה יותר 'נשלטת'? נראה שהוא נלחם כל הזמן עם יצר ההתהפכות...

ומתי אמורים לראות התהפכות מהגב לבטן? האם זה תלוי בהתארגנות הבטן לגב או שאלו תהליכים נפרדים?

תודה על הפורום המצוין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

חגית
    27/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו