קצת מודאגת תינוקת לא זוחלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מודאגת תינוקת לא זוחלת
    מריה
    23/10/2009

הקטנה שלי עוד שבוע בת 11 חודש. כבר מספר חודשים זוחלת על הגחון היטב, מתיישבת מזחילה לישיבה, נעמדת על הרגליים ועוברת את כל הבית על 2 מחזיקה ברהיטים, בידיים ואפילו באצעות השענות על קירות. למרות כל הנסיונות עם כריות, כדורים ומה לא היא אינה מוכנה לזחול על 6, היא פשוט מיד מתיישבת.
    האם אפשר איכשהו לזרום לה לזחול על 6?
    האם צריך להתעקש על זה? כי נראה שהיא עוד שניה מתחילה ללכת והיא כן זוחלת על הגחון לאן שצריך.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה למריה

אורנה עטאר
    23/10/2009

מריה שלום,
    כמובן שיש צורך להתעקש על זחילת 6. זחילת 6 הכרחית להמון מיומניות עתידיות!
    מאחר והיא בת 11 חודשים היא נמצאת למעשה בעיכוב התפתחותי ואני חושבת שיש מקום לגשת לאבחון אצל מדריכה להתפתחות תינוקות.
    ישנה סיבה שבתך אינה זוחלת על 6 וחשוב מאוד לזהות את הקושי שלה ולעזור לה לעלות על 6 ולהדביק את הפער.
    מקווה מאוד שתגשי לאבחון ולא תוותרי על זחילה על 6. אני מכירה המון מקרים שע"י תרגול נכון וממוקד (אחרי אבחון פרטני) תינוק עולה על 6 ומתחיל לזחול.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו