מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שנהשלי28/10/2009
שלום לכולם,
יש לי תינוק מתוק בן שנה הוא זוחל על שש במהירות היסטרית....לפעמים אני לא מצליחה לתפוס אותו..חחח...
יושב לבד כמובן עומד עם תמיכה והולך מסביב לרהיטים קירות ספות...הכל
לפני שבוע החל לעמוד לבד הוא עומד בלול ואז עוזב את הידיים מוחא כפים או עושה שלום יש לציין שעומד כמעט 10 שניות והתחיל לעשות זאת הרבה במיוחד לאור העובדה שהתלהבתי ומחאתי לו כפיים,הוא גם נעמד לבד באמבטיה.
לאחרונה הם גם החל לעמוד הרבה על ארבע כמו על שש רק שהברכיים באויר ועוד משהו שהוא התחיל לעשות זה לשבת כאילו בחצי קימה לעמידה רגל אחת על הרצפה משוכלת לאחור והרגל השניה שמקדימה הוא ממש עומד על הכף רגל מקווה שהסברתי טוב ממש כילו הוא עומד לקום או התישב מעמידה.
האם זה בסדר?האם ההתפתחות שלו תקינה?ולמה אני צריכה לצפות איך בדיוק הם מתחילים ללכת?
חוצמזה ,מבין הכל יודע איפה אור עושה כפיים שלום ביי ביי אומר אמאאא,
אשמח לטיפים איך לעזור לו להגיע לשיווי משקל שיעזור לו ללכת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשלי
דבי גרוס דולב29/10/2009הי שלי
בנך מתפתח יפה מאוד ולפי הספר ולכן אין טעם או צורך לתרגל איתו דבר.
הליכה עמצאית פשוט מתחילה.. לאט לאט.. צעד צעד
לדעתי לא כדאי לתרגל עם בנך כדי לא להחיץ בשלב עדין זה ולתת לו את הזמן למצוא את שיווי המשקל ולהתחיל ללכת.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)