התהפכות תקינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות תקינה
    שרונה
    02/11/2009

שלום,
    בני היקר בן חמשת החודשים מתהפך מהבטן לגב מזה כשבועיים

הוא מתהפך כשיד אחת ישרה לצד גופו ומתגלגל עליה (לצד שלה)

האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות תקינה

הוספת תגובה

• התהפכות

שירי קאשי
    02/11/2009

הי כנרת,
    לא תארת את כל ההתהפכות. חשוב לשים לב האם מרים ראש, האם מניח את הראש על הצד כשהוא עובר דרך הצד בדרכו לכיוון הגב, האם ההתהפכות היא בשליטה או בנפילה. אם הוא עושה זאת בצורה מאורגנת, בשליטה הרי שאין בעיה. את יכולה לעודד אותו להביא את היד קדימה לתפוס צעצוע ואז על ידי הזזת הצעצוע להובילו להתהפכות כשהיד התחתונה קדימה והוא נשען עליה ואילו היד העליונה מנסה כל הזמן להגיע לצעצוע עד שהוא למעשה יתהפך לגב.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאור התהפכות

אמאלה
    02/11/2009

למרות שהתהפך המון עד עכשיו קשה לי לתאר..

הוא עם ראש מונח ואז דוחף את עצמו עם היד + סוג של מקפיץ את הטוסיק והרגל אל מעבר לרגל המונחת. לא יודעת אם זו התהפכות מאורגנת...? הוא מאוד נהנה מזה... לפעמים אם היד שישרה נשארת מכופפת הוא חוזר לבטן ומנסה שוב.

מה שכן אני חושבת שהוא מתהפך יותר לצד שמאל מאשר לימין.

על הגב מסתובב כן לשני הצדדים, ועכשיו אני רואה שהוא ממש מעביר משקל בתנופה (כאילו אומר לעצמו 3 4 ו...)ולפעמים לאט.

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אמאלה
    02/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התהפכות

שירי קאשי
    03/11/2009

הי כנרת,
    נשמע כי הוא מצא איזו דרך מקורית להתהפך בכדי להתגבר על קושי קיים. התנועה שנוצרה מהווה פיצוי על תנועתיות חסרה. גם חוסר הסימטריה בתנועה וכן העובדה שהוא זקוק לתנופה על מנת להצליח מעידים על כך שיש קושי. אני כן ממליצה על אבחון והתאמת תרגילים על מנת לפתח תנועה מאורגנת, ליצור סימטריה בשני הצדדים, גם לצורך שלב ההתהפכויות וגם להמשך התפתחות תקינה.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו