מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרעות בזמן החתלה- בבקשה עזרהרונית04/11/2009
שלום רב,
ביתי בת שנה, ילדה מקסימה ומאוד שמחה אך מה , בעת החתלה/הלבשה היא מתפרעת מאוד וקשה לי מאוד להשתלט עליה, היא צועקת ומשתוללת ורוצה לקום ולשחק עם הקרמים על השידה. אני מנסה לגוון ולתת לה מכול מיני דברים ביד שיעסיקו אותה וגם לשיר או לדבר אך לרוב זה לא עוזר וזו משימה ממש בלתי אפשרית עבורנו.
האם נתקלתם במקרים דומים? מה אני יכולה לעשות..?
תודה רבה מראש,
אורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתלה
שירי קאשי05/11/2009הי אורנית,
פה אני אייעץ לך לא כמומחית אלא כאמא עם נסיון. תנסי להעביר את מקום ההחתלה למשל למיטה שלך או על מזרון על הרצפה. שלא יהיו סביבה הרבה דברים שמושכים את העין אלא רק מה שתתני לה ביד. את יכולה לתת לה להחזיק בקבוקון של בועות סבון (הרבה תינוקות נהנים מכך כיוון שיודעים מה יש בפנים) או לתת לה משהו לא שגרתי אחר שהיא אינה רגילה לשחק בו בדרך כלל ומקבלת רק בהחלפת החיתולים.
אשמח אם עוד אמהות בעלות נסיון יוסיפו מנסיונן.......
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת...
שלי06/11/2009גם בני בן שנה וממש שונא להתלבש ולהחליף חיתול לפעמים אני פשוט עושה את זה תוך כדי עמידה הוא עומד נשען עלי ואני מחליפה זה במקרה של פיפי במקרה השני זה בעייתי,אז כפי ששירי ציינה אני מביאה לו משהו ביד ספרון קטן קופסא קטנה כל מיני דברים קטנים שהוא לא רואה בד"כ אני שומרת אותם רק לזמן ההחתלה ואז הוא מתעניין.
אבל תהיי בטוחה שזה לא רק הבת שלך.
בהצלחה.
כשהם הולכים הם בכלל בורחים...:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
מאיה10/11/2009מנסיון, גם בני תמיד רצה לשחק עם הקרמים, אז נתתי לו את הקרם {סגור} ביד בזמןה החתלה- והללויה!!!
חוץ מזה שזה עניין של תקופה, זה עובר אחרי חודש וחצי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)