התפרעות בזמן החתלה- בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרעות בזמן החתלה- בבקשה עזרה
    רונית
    04/11/2009

שלום רב,
    ביתי בת שנה, ילדה מקסימה ומאוד שמחה אך מה , בעת החתלה/הלבשה היא מתפרעת מאוד וקשה לי מאוד להשתלט עליה, היא צועקת ומשתוללת ורוצה לקום ולשחק עם הקרמים על השידה. אני מנסה לגוון ולתת לה מכול מיני דברים ביד שיעסיקו אותה וגם לשיר או לדבר אך לרוב זה לא עוזר וזו משימה ממש בלתי אפשרית עבורנו.

האם נתקלתם במקרים דומים? מה אני יכולה לעשות..?

תודה רבה מראש,

אורנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החתלה

שירי קאשי
    05/11/2009

הי אורנית,
    פה אני אייעץ לך לא כמומחית אלא כאמא עם נסיון. תנסי להעביר את מקום ההחתלה למשל למיטה שלך או על מזרון על הרצפה. שלא יהיו סביבה הרבה דברים שמושכים את העין אלא רק מה שתתני לה ביד. את יכולה לתת לה להחזיק בקבוקון של בועות סבון (הרבה תינוקות נהנים מכך כיוון שיודעים מה יש בפנים) או לתת לה משהו לא שגרתי אחר שהיא אינה רגילה לשחק בו בדרך כלל ומקבלת רק בהחלפת החיתולים.
    אשמח אם עוד אמהות בעלות נסיון יוסיפו מנסיונן.......

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת...

שלי
    06/11/2009

גם בני בן שנה וממש שונא להתלבש ולהחליף חיתול לפעמים אני פשוט עושה את זה תוך כדי עמידה הוא עומד נשען עלי ואני מחליפה זה במקרה של פיפי במקרה השני זה בעייתי,אז כפי ששירי ציינה אני מביאה לו משהו ביד ספרון קטן קופסא קטנה כל מיני דברים קטנים שהוא לא רואה בד"כ אני שומרת אותם רק לזמן ההחתלה ואז הוא מתעניין.

אבל תהיי בטוחה שזה לא רק הבת שלך.
    בהצלחה.

כשהם הולכים הם בכלל בורחים...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

מאיה
    10/11/2009

מנסיון, גם בני תמיד רצה לשחק עם הקרמים, אז נתתי לו את הקרם {סגור} ביד בזמןה החתלה- והללויה!!!
    חוץ מזה שזה עניין של תקופה, זה עובר אחרי חודש וחצי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו