מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה שנה ו3רינת08/11/2009
ביתי בת שנה ושלושה חודשים עוד מעט. ועדיין לא הולכת ז"א מגיל 9 חודשים היא הולכת מסביב לריהוט היא כבר עוזבת ידיים , עושה כמה צעדים אבל זה לא נקרא הליכה .
היא עומדת מולי אני קוראת לה היא הולכת אליי כמה צעדים אבל שזה לא יציב והיא זורקת עצמה קדימה . כשהיא עומדת כפות הרגליים שלה מכווצות על הריצפה דיי בחוזקה שכזאת.
בטוח שאפשר לעזור לה אני ממש רוצה שהיא תתחיל ללכת , מה מעכב אותה? ואיך ניתן לעזור לה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה
שירי קאשי09/11/2009הי רינת,
לא ניתן בהתכתבות ללמוד מה מעכב אותה ולכן קשה לתת תרגילים. לרוב במצב זה יש חסר בשיווי משקל ובכל מקרה, תרגול של שיווי משקל יעזור. את יכולה להושיבה על כדור פיזיו ולהניע לאט לכל הכיוונים. כמו כן להעמיד אותה עמידת ברכיים על הכדור ולהני בזהירות. להושיבה על הכתפיים שלך ולנוע. כל תנועה של הראש והגוף במרחב תתרום להתפתחות מערכת שיווי המשקל. בנוסף תיצרי עבורה מצב בו היא צריכה ללכת כמה צעדים ויש לה מיד על מה להשען. בהדרגה להגדיל את המרחק בים החפצים על מנת להביא ליותר צעדים.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לי-לי10/11/2009היי
גם אני חששתי מהשלב הזה אצל בתי, ורציתי לייעץ לך לפי נסיוני האישי. היא עברה את גיל שנה ו3 חודשים ונורא דאגנו שההליכה מתעכבת. עשיתי לה הרבה תרגילי שיווי משקל על כדור פילאטיס ונצנו לה המון בטחון בזה שתמכנו בה בהליכה יחד איתנו. ואחרי חודש בדיוק היא התחילה ללכת עצמאית פשוט כך. אני מציעה לך לא להילחץ מזה לכל ילד השלב שלו וכל אחד בקצב שלו. את תראי שלא תתמקדי רק בזה זה יקרה מעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)