מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 חודשים זוחל 6 ו-4 משולבסיון09/11/2009
שלום,
בגיל חמישה וחצי חודשים בני החל לזחול זחילת שש, לאחר שבוע התיישב ושבוע לאחר מכן נעמד בעזרת חפצים. בהמשך הוא החל גם לזחול זחילת דב וכיום כשהוא בן 10 חודשים (ממש היום), לעיתים הוא זוחל 6 אך מרים את רגל ימין שלו כזחילת 4.
אציין בנוסף שהוא כבר התחיל לפני שבועיים שלושה לעזוב לעיתים את החפץ עליו נשען ובשתי ידיים מבצע פעולות (כמו להחזיק את המקל ולהשחיל עליו טבעת), אך כמובן מדובר בכמה שניות.
מה בעניין הרגל? האם עלי להיות מוטרדת? האם יכול לנבוע משרירים מקוצרים בצד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זחילה
שירי קאשי09/11/2009הי סיון,
לא ברור לי מהכתוב האם גם זוחל על שש נכון בחלק מהזמן או שכל הזמן מרים רגל אחת ומה היחס סבין זחילה נכונה לבין זחילה לא נכונה. הרמת הרגל בהחלט יכולה לנבוע מחוסר סימטריה בגוף ובתנועה, אך כמובן שיש צורך באבחון ובמידת הצורך ניתן להתאים תרגילים. יחד עם זאת במידה ורוב הזמן זוחל נכון ורק חלק קטן מהזמן מרים את הרגל הרי שחוסר הסימטריה הוא קטן (גם במקרה זה יש מה לעשות אך כמובן שהעניין פחות דחוף וישנו גם סיכוי שיאזן עצמו לבד).
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)



.jpg)
(1).jpg)
