חרדת נטישה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה?
    חופית
    09/11/2009

שלום,
    ביתי בת שנה ושבועיים. בשבועיים האחרונים ההתנהגות שלה השתנתה מבחינת השכבה לישון.
    זאת אומרת: עד לפני כשבועיים לא הייתה עושה יותר מדי בלאגנים בללכת לישון- במיוחד בשנת הצהריים. הייתי שמה אותה במיטה במצב עירות והייתה נרדמת לבד, בשקט ובכיף. בשבועיים האחרונים זה הפך להיות בלתי אפשרי - בכי וצרחות עוד לפני שאני מכניסה אותה למיטה. לומר את האמת אני מצליחה לגרום לה להיות במיטה ואני יושבת על כיסא לידה ומזמזמת לה ואז היא נרגעת (כמובן שקודם לכן היו צרחות) ואיך שאני נעמדת, עומדת לעזוב את החדר או עוזבת את החדר - גם אחרי שכבר נראה היה לי שהיא ממש בשלבי הרדמות עמוקים - היא מתחילה שוב בצרחות.
    אני ממש כבר מבולבלת, לא יודעת באיזו שיטה עליי לנקוט? איך עליי להתמודד עם המצב לדעתכן? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה?

הוספת תגובה

• תגובה לחופית

אורנה עטאר
    09/11/2009

חופית שלום
    אני לא עוסקת בהתנהגות תינוקות אך מניסיוני אני רק יכולה לתת לך לחשוב על איזה שינוי שהיה בחייכם לפני כשבועיים. אולי מחלה, מעבר דירה, מישהו לא היה בבית תקופה. המון פעמים שינוים כאלו גורמים לשינוי בדפוסי השינה של ילדינו. ניתן לחזור לשגרה אך לעיתים זה לוקח זמן. הרעיון שלשבת לידה הוא מצוין. תאמרי לה מראש שאת יושבת כמה דקות ואח"כ יוצאת ואם היא תקרא לך את תגיעי. בתקווה שיחלוף

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו