התהפכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות
    אילנה
    10/11/2009

שלום,

בני בן חצי שנה בקרוב, מתהפך רק מהבטן לגב ורק דרך צד שמאל.
    כשהוא מתהפך הוא מניח ראש, מיישר את היד לצד הגוף ומתגלגל אליה ועליה. עושה זאת בכיף ובשמחה.

לצד ימין אני רואה שהוא כביכול מנסה לעשות אותו דבר אך פחות מצליח, ובכלל יש לי הרגשה שיד ימין פעילה מעט מעט פחות.

אני הופכת אותו בגלגול ג'ודו (אם הבנתי אותו נכון), אבל הבעיה שאני כביכול מלמדת אותו להתהפך לא איך שהוא סיגל לעצמו.

האם כדאי לתרגל אותו לצד ימין כמו שהוא עושה (ליישר לו את היד לצד הגוף) או לתרגל 'נכון' לשני הצדדים?..

מהגב לבטן לא מתהפך אבל כן מתגלגל לצד, לשני הצדדים באופן שווה (לשמחתי) ובכיף גדול.
    מתי זה עוד בסדר שלא מתהפך לגב?

תודה!

אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות

הוספת תגובה

• תגובה לאמא

דבי גרוס דולב
    10/11/2009

הי אמא
    בגיל חצי שנה אנו רוצים לראות התהפכות לשני הצדדים או סימנים לזה.
    בנך מתהפך מבטן לגב כמעט נכון, המשיכי לתרגל את גלגול הגודו לשני הצדדים על מנת לאגן יותר את ההתהפכות ולעודד התהפכות לצד שני גם כן.
    לגבי ההתהפכות מגב לבטן, הגעה הצידה היא כבר חצי דרך לשם, כך שנראה לי שבנך ישלים גם התהפכות זו בקרוב. לא נראה לי שיש מקום לדאגה.

בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו