שבע חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבע חודשים
    יונית
    13/11/2009

בתי פעילה ערנית וצחקנית מתגלגלת לשני צדדים ,אבל אינה מכניסה ולא יכול להכניס שום דבר לפה ,למה ??? מה קורה ??? מה צריך לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבע חודשים

הוספת תגובה

• חפצים לפה

שירי קאשי
    15/11/2009

הי יונית,
    לא ברור לי למה את מתכוונת בלא יכולה, חסרים לי פרטים על מנת לקבל תמונה מה בדיוק היא עושה. אם מדובר בכך שאינה יכולה להביא את הידיים בקלות למרכז ולפה הרי שרוב הסיכויים שמדובר בזקיפות יתר של הגב. במצב זה שרירי הגב מקוצרים והדבר מקשה על קרוב הידיים למרכז. קשה לי להמליץ על תרגילים כיוון שאיני יודעת האם זו הסיבה או שיש קושי אחר.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי יקרה, המשך דברים לפה

יונית
    15/11/2009

שלום לך ,הילדה ערנית ,מושיטה ידים קדימה ,מעבירה מיד ליד ,חזקה בידיים ,וברגלים ,אני לא רואה משהו לא בסדר איתה חוץ מי זה שהיא אינה יכולה להכניס את המוצץ לפה ולא מכניסה צעצוע וגם עם אתן לה נייר או כל דבר אחר ,את הרפלקס שיש לכל יונק דבר ראשוני של להכניס דברים לפה לא קורה פה ,אני ממש מבוהלת מיזה ,אילו הילדה לא הייתה מתגלגת מצד לצד זה משהו אחר שיכול להגיע יותר מאוחר ,אבל זה ממש בסיסי ,אני מנסה לעשות איתה את הפעולה והיא לא נוחה איתה ,היא מוציאה את המוצץ מהפה משחקת איתו ,לפעמים שהמוצץ נמצא לידה בצד הפנים אז היא פותחת את הפה אבל לא יודעת לשים אותן \עם לא כתבתי מספיק בכדי שתוכלי להבחין בדבר אז ,תגידי לי מה חסר ,אני ערנית לילדה מאוד יש לי רק אותה בעולם ,אני חד הורית ,אני רוצה לדעת למה וחושבת שעדיף תמיד מוקדם מאשר מאוחר ,אני כותבת לך ודמעות זולגות לי מחוסר ודעות , הילדה נולדה ב41.5 ימים להריון בכיסרי .תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    16/11/2009

הי יונית,
    לפי תאורך הילדה עירנית ופעילה ולכן לא נראה לי שישנה סיבה לדאגה. בכל מקרה את מוזמנת גם לדבר איתי בטלפון.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום \\\ חזרתי מהניורולוגית ,

יונית מטרסו
    20/11/2009

ד''ר שירי קאשי שלום לך \\\ המצב ממש מדאיג אותי ,הילדה עכשו כל פעם שהיא אוכלת היא מוציא את הלשון אחרי בליעת האוכל ,כאילו אוכלת ברוורס ,הנירולוגית אמרה ש התפתחת יפה אבל את זה אני יודעת אני הגעתי אליה בגלל האכילה ,והרגל הרחבה והרגל הצרה ,ובגלל שהיא לא שמה שום דבר בפה חוץ מידיים וחיטול ,היא אמרה שהיא תברר בהתפתחות הילד ,ותודיע לי מה לעשות אחרי שהם יגידו לה קצת מוזר הייתי אומרת אמרתי לה לישלוח אותי להיתפתוחת הילד והיא לא רצתה ,ניגשתי למחרת לרופא וסיפרתי לו הוא נתן לי הפניה להיתפתחות הילד ,והפניה להפרעות אכילה לאיזה פרופסור ,הראתי לו את הוידואו איך הילדה אוכלת הוא אמר שהוא רופא עשריים שנה ולא ראה כזה דבר [אני ממש בשוק מהתשובה וממש מרגישה אבודה ] בזמן ההכילה של הילדה היא רוצה לקחת את הכפית ,אז הבאתי את הכפית לייד הפה שהיא תעשה את התנועה הזו והיא לא יכלה והיתעצבנה ,מה יהיה שעוד מאט יצאו לה שניים ואיזה מתוסכלת היא תהיה בלי לינשוך דבר ,איפה היא תפרוק את הצורך הזה ??? תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    22/11/2009

הי יונית,
    ראשית אני שוב מדגישה כי אינני רופאה אלא מדריכה להתפתחות תינוקות. כמובן כמי שמומחית רק לתחום ההתפתחות, לא אוכל לתת חוות דעת מקצועית על תחומים אחרים. מבחינת ההתפתחות כפי שתארת לי אותה היא אכן נראית תקינה. כמי שרואה תינוקות רבים אני מידי פעם נתקלת בתופעה התנהגותית או מוטורית שהיא חדשה לי. כשם שיש שונות גדולה מאוד בין תינוק לתינוק בכל התחומים כך גם בכושר ההמצאה ובאופן בו הם מוצאים פתרונות למצבים שונים. נכון שישנם שיבושים אופיניים שהם מוכרים אך מידי פעם גם רואים תינוק עם פטנט חדש. בסופו של דבר כנראה שמדובר בהרגל מסויים שבתך סיגלה לעצמה. אני ממליצה לך כמובן להמשיך עם הברור הרפואי ולעמוד על שלך לקבל תשובות ופתרונות ככל שניתן, מבלי שיפתרו אותך בכך שההתפתחות היא תקינה. כמובן שרוב הסיכויים שזה נכון אך עדיין כאמא אני מבינה את הצורך לבדוק עד הסוף ולא לפספס דבר, ומגיע לך את השקט הנפשי הזה.
    לצערי אינני יכולה לעזור לך בצורה יותר פרקטית, אך כמובן שאת מוזמנת לחזור לפה על מנת לפחות לקבל את הלגיטימציה והכוח לדבוק במטרה.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו