לא מחזיקה ראש ישר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מחזיקה ראש ישר
    ורד
    17/11/2009

שלום רב,
    בתי בת 3.5 חודשים. היא מרימה ראש וגם מסובבת ראש לצד ימן ולצד שמאל באופן מלא אך כאשר אני מחזיקה אותה
    אני שמה לב שהיא לא מחזיקה ראש ישר עם כיוון עמוד שידרה היא מטה את הראש קצת הצידה.
    זה לא קורה כל הזמן לפעמים היא כן מחזיקה ראש ישר אבל רב הפעמים שאני מחזיקה אותה יש לה נטייה לצד ימין.
    בשכביה על הבטן היא מרימה ראש, היא מנסה כבר להתהפך, מגיבה לגירויים ע"י סיבוב הראש .
    היא הייתה בבדיקת התפתחות הטיפת חלב וגם אצל אורטופד והבדיקות היו בסדר.

אני דואגת .
    אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מחזיקה ראש ישר

הוספת תגובה

• תגובה לורד

אורנה עטאר
    17/11/2009

ורד שלום
    מאחר ואת מודאגת ואין כמו מראה עיניים, תמיד ניתן לפנות למדריכת התפתחות תינוקות שתאבחן אם לבתך יש איזו העדפת צד. במידה ותמצא כזו תוכלי לקבל ממנה כלים בכדי להגיע לסימטריה.
    בכל אופן, שהיה על צידי הגוף יכולה בנתיים לעזור. הרבי לשים אותה על הצדדים (כל פעם צד אחר) ושתשהה כך. במידה וקיים קושי לשהות על צד מסוים ייתכן ואכן מדובר באיזו העדפת צד הדורשת בירור וטיפול.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו