מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 10 חד' שאינה זוחלת פרט לגחוןמיקה18/11/2009
בתי היתה מטופלת ברצועות פבליק בין 3-5 חוד' מאז היא ללא רצועות כבר 5 חוד' ובכל זאת זוחלת גחון בלבד. היא אינה דוחפת עם הרגליים וכאשר אני עושה לה תרגילים של לכלות מדרגות בזחילה (בג'ימבורי9היא מאוד מתקשה לדחוף. היא ילדה מאוד פעלתנית ומסתדרת במרחב ברדיוס אדיר (מגיעה לכל מקוה)אבל עם זחילת הגחון בלבד. היא אינה מתישבת לבד אבל תשב הרבה זמן יציב אם אני אושיב אותה. היא מאוד גמישה ולפעמים " צונחת" מישיבה לשפגט.
מה עלי לעשות כדי לאבחן אם יש בעיה? ואם יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיקה
אורנה עטאר18/11/2009מיקה שלום
את מתארת כאן גמישות, פישוק רחב, חוסר שימוש ברגליים בזחילת גחון, עבר התפתחותי, לא מתיישבת.
אני חושבת שיש מקום לגשת לאבחון אצל מדריכת התהפתחות לאבחן את הסיבה לקושי. אני מעריכה שיש לזה קשר לגמישות שאת מתארת. יש לבדוק לה את הטונוס ולתת לך תרגילים מתאימים בכדי שתעלה על שש, תלמד להתיישב ולא תגיע לעיכוב התפתחותי גדול יותר.
ממליצה על מרכז "צעד ראשון" בתל אביב.
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. איפה יש קרוב יותר אלי?
מיקה18/11/2009אני גרה ביקנעם, האם את מכירה מישהו באיזור יקנעם טבעון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
אורנה עטאר21/11/2009עם מרכז צעד ראשון בתל אביב. יש להם מדריכות מומלצות בכל הארץ.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)