מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשון קשורהתמרה19/11/2009
בוקר טוב
בתי בת חודש ושבוע, אתמול גילינו שיש לה לשון קשורה
למי צריך לגשת, כירורג או לרופא אף אוזן גרון?
(רופא ילדים כבר היינו)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לתמי
דבי גרוס דולב19/11/2009הי תמי
פורום זה איננו פורם רפואי ולכן איננו יכולות לעזור לך, רופא הילדים אמור לתת המלצה.
לפי מיטב ידיעתי ישנו רופא מומלץ מאוד בירושלים במטפל בלשון קשורה אך אינני זוכרת את שמו.
בברכה
דבי גרוס דולב
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לשון קשורה
דנה19/11/2009הדעות בנושא לשון קשורה חלוקות מאוד
יועצת הנקה טענה שגם לבן שלי יש לשון קשורה והכניסה אותי לסיבוכים מיותרים
אין שום הכרח לבצע הליך ניתוחי כלשהו
אנחנו לא עשינו חיתוך והכל מסדר
אז אם קיבלת את ההמלצא מיועצת הנקה תהי זהירה
ישנה יועצת הנקה באיזור השרון שטוענת שכל תינוק שני הוא עם לשון קשורה ...
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לשון קשורה
דנה19/11/2009הדעות בנושא לשון קשורה חלוקות מאוד
יועצת הנקה טענה שגם לבן שלי יש לשון קשורה והכניסה אותי לסיבוכים מיותרים
אין שום הכרח לבצע הליך ניתוחי כלשהו
אנחנו לא עשינו חיתוך והכל מסדר
אז אם קיבלת את ההמלצא מיועצת הנקה תהי זהירה
ישנה יועצת הנקה באיזור השרון שטוענת שכל תינוק שני הוא עם לשון קשורה ...
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון קשורה
מלי21/11/2009לגבי לשון קשורה מטפל בזה רופא שיניים מומחה לילדים
ניתן לעשות זאת בבית חלוים איעילוב או במרפאה פרטית לא בטוח שמקבלים החזר מקופת החולים
המלצה ד"ר אייל בוצר עושה זאת גם םרטי וגם בבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)