מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת כמעט בת חודשייםמיטל19/11/2009
הי
יש לי מס' שאלות על תינוקת שלנו שנולדה לפני כחודשיים
1. היא מאוד אוהבת להיות בנדנדה של FISHER PRICE אני יודעת שזה לא מומלץ בגלל הישיבה
האם אפשר בכל זאת ולהגביל את משך הזמן? היא מאוד נהנית מזה
2. היא בוכה מתוך שינה ואז שאני מגיעה היא פותחת את העיניים נרגעת -האם הם חולמים ועד כמה החלומות משפיעים עליהם?
3. בחדר שבו היא ישנה אני מפעילה רדיאטור כל הלילה , אך במהלך היום אנו נמצאים בכלל חדרי הבית שהם לא מחוממים -האם מומלץ להפעיל חימום של מזגן ביתר חלקי הבית?
4. כמות האוכל ב-3 ימים האחרונים ירדה ל-90 במקום 120 והיציאות תקינות -האם עליי לדאוג
תודה רבה
מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיטל
דבי גרוס דולב19/11/2009הי מיטל
1. רצוי להיות כמה שפחות במשטחים שאינם בעלי 180 מעלות, אין זמן מינימלי מומלץ. הקפידי לא להושיב אותה לפרקי זמן ארוכים בנדנדה והפעילי את שיקול דעתך לגבי כמות הזמן.
2. אם יש בכי מתוך שינה שאינו מפריע הרי שאין בעיה, אינני יודעת אם תינוקות חולמים בגיל זה.
3. אנו לא נמצאים ממש בחוף כרגע ואין צורך עדיין בחימום החדר בכל שעות היום, הדבר תלוי גם במידת הקור ששורר במקום בו אתם גרים ובבית שלכם באופן אישי.
4.תינוקות לפעמים משנים את כמויות האוכל אותו הם אוכלים וזה בסדר , חשוב לראות שאין ירידה במשקל ושהתינוקת חוזרת לעצמה תוך כמה ימים.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבי גרוס דולב
יונית מטרסו20/11/2009שלום ,,,אני קוראת את השאלות של האנשים ואת התשובות ,ורוצה לכתוב לך אולי זה לא נהוג לכתוב אבל יפה מאוד על התשובה וההסבר שנתת לאמא כל הכבוד ,לפעמייים בחיים לצריך הדרכה וכדי להבין ,ואת עשית את זה מכל הלב ,שיהיה לך רק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)