תינוקת שלא ישנה טוב בלילה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שלא ישנה טוב בלילה!!!
    מאיה
    23/11/2009

שלום רב1! זה יהיה קצת ארוך מתנצלת מראש!
    בתי בת 11 חודש לא ישנה טוב בלילה בכלל!!!!!! היא נרדמת עליי בין שמונה לתשע בערב לפעמים זה יכול להיות גם 10 בלילה ואז היא יכולה לישון ולהתעורר בלילה בין פעם אחת לבין חמש פעמים. כל פעם שהיא מתעוררת אני ניגשת לחדרה מרימה אותה מרדימה אותה שוב בידיים ומחזירה אותה למיטתה. חשוב לציין שעד לפני שבועיים היא ישנה יחד איתי בחדר ולאחר מעבר דירה היא ישנה בחדר שלה. אך גם לפני המעבר הלילות היו קשים. ישנם ימים בודדים ביותר בהם היא ישנה לילה רצוף והמוזר הוא כשהיא ישנה אצל אמי וזה לא קורה הרבה בכלל היא ישנה לילה שלם.
    הילדה אצל מטפלת והולכת לישון את שנת הצהריים בשעה שתיים וחצי שלוש לפעמים גם לקראת ארבע ומתעוררת לאחר שעה או שעה וחצי.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מותשת נפשית ופיזית אני לא ממש יודעת מה הבעיה אם זה סיוטים? פינוק? או ללא כל סיבה.
    אשמח לקבל מכם עזרה
    בתודה מראש מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינה

שירי קאשי
    23/11/2009

הי מאיה,
    ראשית אני ממליצה לך גם לקבל עיצות בפורום שינה או להתיעץ עם מומחה בתחום.
    המעבר גם של הדירה וגם של החדר כמובן משפיעים גם על השינה והתופעה החריפה עקב כך. אני ממליצה להשקיע בלהרגיל אותה להרדם במיטתה. עברו כבר שבועיים מאז המעבר ואין צורך יותר להרדימה על הידיים. תניחי אותה במיטה ותלטפי אותה. במידה והיא נעמדת, הרימי, חבקי וכשהיא רגועה שוב להניח במיטה וחוזר חלילה. בסופו של דבר תהליך ההרדמות עצמו יעשה על ידה במיטה וכך היא תלמד להרדם לבד. כשתהיה לה היכולת הזו, אז גם בלילה היא תוכל לחזור לשינה בכוחות עצמה ללא צורך של התערבות שלכם. התהליך הוא ארוך, קשה ומתיש. הלילות הראשונים יהיו קשים מאוד וזמן ההשכבה יהיה ארוך, אך בסופו של דבר זה ישתלם והיא תלמד להרדים את עצמה (מנסיון). יש גם הממליצים לתת לבכות מספר דקות, אני לא באמינה בלהשאיר את התינוק לבכות אלא בלהשקיע בלימוד של הרגלים חדשים מתוך מקום של הרגשת בטחון שאמא באה ונמצאת אם צריך.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו