מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לזחול אבל בוכה במקבילאביטל23/11/2009
שלום,
בני בן חצי שנה שכלל הים מאד את הזחילת גחון שלו שהפכה מגרירה של הרגליים לתיקנית למדי בהצלבה. אבל נראה כאילו הוא נבהל מהיכולת החדשה ואיבד את הביטחון הרב שהיה לו. הוא רוצה לרדת ממני לזחול כשאני יושבת איתו על הריצפה אבל כשאני מאפשרת לו הוא זוחל ובוכה.
האם התופעה מוכרת?
אשמח לתשובה בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם במקום הנכון-
אביטל23/11/2009בר נוסף שלא ציינתי אביטל
23.11.09 15:19
בני כבר זוחל גחון או יותר נכון גורר את רגליו ומתקדם באמצעות ידיו כשבועיים ועד כה לא בכה כלל
בנוסף הוא עדיין לא ממש מצליב כמו שצריך אך אחרי מספר תרגולים עם הרגליים צמודות לטוסיק על הגב ודחיפה הוא התחיל להשתמש ברגליים ונראהשהוא לגמרי בכיוון.
לא נראה לי שקשה לו יותר מקודם כי בעצם כל מה שהשתנה זה קצת עבודת רגלים ומהירות הזחילה וכמו שאמרתי קודם לא בכה.
שוב תודה על העבודה המבורכת כאן,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל נראה לי שדילגתם עלי בטעות
אביטל23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה
שירי קאשי24/11/2009הי אביטל,
ראשית ברכות על ההתקדמות. מבחיננת קצב התפתחות הוא נמצא במקום נכון. אני לא בטוחה כי ישנו קשר ישיר בין הזחילה לבין הבכי. מנסיוני לתינוקות רבים יש שלב בו הם רוצים ולא רוצים משהו בו זמנית. מצד אחד הוא רוצה חופש ולזחול ומצד שני רוצה גם את אמא וידיים. אני ממליצה לשכב איתו על הרצפה, לזחול איתו, לעשות כאילו את רודפת אחריו וכדומה. להפוך את הזחילה לזמן של כיף ושעשוע עם אמא. אני בטוחה ששלב זה יעבור במהרה ואת עוד תרוצי אחריו בלי סוף.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)