זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    אילנה
    11/12/2009

שלום,

בני בן 6.5 חודשים, מתהפך יפה בסה"כ לשני הצדדים.

לא ממש מסתובב על צירו בצורה מאורגנת - מסתובב על ידי העברת משקל ב'אוירון' והטיית הגוף.

הוא מנסה לזחול - או לפחות כך נדמה לי - מרים מעט את הטוסיק ודוחף את עצמו עם הידיים אחורה

אני חושפת את כפות הרגליים, אבל נאמר לי שמאחר ויש לנו רצפת פרקט הכל ייקח יותר זמן.. האם נכון? מה אפשר לעשות כדי לעזור? הוא מאוד מתוסכל ובוכה במיוחד שכזוחל אחורה בטעות..

מהו הגיל שאפשר להתחיל ומתי זה נחשב עיכוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• היי

ריבי
    11/12/2009

אל תדאגי ,בתי כמעט בת 8 חוד התחילה לזחול בגיל 7 חוד...והיו לה את אותם סימנים שאת מתארת..טוסיק למעלה
    לגביי הפרקט נראה לי סתם שטויות להפך נראה לי עדיף מאשר ריצפה קרה..:-))
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

דבי גרוס דולב
    11/12/2009

הי שולה
    לגבי הפרקט, אין לזה שום קשר לזחילה שקשורה לנטיות הגופניות של כל תינוק ותינוק, אל תדאגי.
    לגבי כל השאר, נשמע נורמלי ותקין. אחת הדרכים להתחלת הזחילה היא כפי שתיארת,
    תסכול הוא חלק מחיי התינוק ולא צריך לקחת את זה קשה. עכשיו הוא דוחף לאחור ובקרוב יתקדם קדימה.
    את יכולה לעזור לו מעט בכך שתתני לו "קונטרה" בכפות הרגליים כש הוא מנסה להתקדם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו