מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצץ חללית של טומי טיפירוחה12/12/2009
לשמחתי בני הסכים לקבל מוצץ אחר. יש ברשותי 3 מוצצים משומשים מהסוג של טומי טיפי שכבר לא מיצרים, אם מישהו מעוניין אשמח למסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואי אפשר להתמודד בלי מוצץ??
אמאלה12/12/2009אני לא נגד בכלל אבל לפעמים נראה לי שאפשר לנסות להתמודד עם הבכי של התינוק בלי לדחוף מוצץ ישר. לפעמים לא עושים את ההבחנה הזאת.
חומר למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצץ
רוחה14/12/2009הבן שלי לוקח מוצץ בעיקר בשינה ואני בטח לא דוחפת לו בכל פעם שהוא בוכה. התגובה שלך לא ממש קשורה להודעה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לקבל אותם רוחה ....
שימרית13/12/2009אשמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שימרית13/12/2009בן כמה הבן שלך ולאיזה מוצץ הרגלת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
רוחה14/12/2009צרי איתי קשר - 054-6495058. הבן שלי בן שנה. לפני מס' חודשים הוא ירק כל מוצץ אחר, הפעם הבאתי לו את המוצץ של טומי טיפי CHERRY SHAPE והוא מייד הכניס לפה. הוא כבר שכח מהחללית ואני מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוחה
שימרית14/12/20091.תודה רבה לא כולם נדיבים כמוך....ממש תודה אני איצור איתך קשר
2.היכן את גרה?
3.מאיפה קנית את המוצץ החדש אולי גם אני ינסה את מזלי...הבן שלי גם בן שנה וממש מכור למוצץ של החללית ואני די מעדיפה שיתרגל למשהו אחר כי אין לי סטוק שיספיק לו.
המון תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
רוחה15/12/2009אני גרה בגבעתיים, בעלי עובד בת"א ואני ברמלה אם משהו מהאיזורים קרוב לך. אפשר להשיג אותם בכל מקום שמוכרים טומי טיפי. אנחנו קנינו בניו פארם. ניסית לתת לו משהו אחר כי לפעמים הם מפתיעים בתגובות שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מעוניין במוצץ טומי טיפי
דייגו כהן19/04/2010עלה לי חיוך על הפנים לראות שיש כאלו אנשים בעולם. אנחנו מאוד מעוניינים במוצצים האלו, הילד שלי לא עוזב אותו בשום אופן. בגן שלו ביקשו ממני להחליף אותו, כי המוצץ נמצא במצב שקשה מאוד לתטר אותו במילים. אשמח עם תוצרו עימנו קשר. 054-7597097 (דייגו), 054-4555673 (מיטל). תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)