תינוק בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חצי שנה
    אני
    23/12/2009

שלום רב,

בני בן 6 חודשים.מתהפך ל2 הכיוונים וחייכן . פעיל . לעתים אני מרגישה שהוא לא יושב רגע בשקט . אפילו שאני מחזיקה אותו הוא חסר סבלנות ורוצה לצאת מהיידים . כמעט ולא יושבברוגע בכלל כשאני רוצה לשחק איתו הוא מיד רוצה להתהפך גם כשהוא ישן כל תזוזה מפריעה לו והוא מתעורר. מעטים הרגעים שהוא נינוח .
    עוד דבר כשהוא עסוק במשחק ואני קוראת לו הוא לא מתייחס .
    האם זה בסדר לגילו? ומה לעשות כדי שיהיה יותר קשוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חצי שנה

הוספת תגובה

• תגובה לאני

דבי גרוס דולב
    23/12/2009

הי אני
    תנועתיות יתר כגון זו שתיארת היא בד"כ עניין של טמפרמנט וטמפרמנט אי אפשר לשנות..
    מה שכן אפשר לעשות זה לנסות להרגיע את גוף התינוק ע"י הרבה מגע עמוק- לטפוח על גופו בקצב תוך דיקלום, לשפשף את גופו, לעסות אותו. במקביל להקפיד לא לחשוף אותו לגירוי יתר כגון משחקים מרובים סביבו ובטח טלוויזיה. להכניס אותו לחדר בלי גירויים, אולי החדר שלכם, על המיטה, עם אור מעומעם וללטף אותו, להשמיע כלי נגינה אחד עם הפסקות ארוכות בין צליל לצליל על מנת ללמד קשב וריכוז או לקרוא סיפור. זה הכיוון הכללי, מכטן הפעילי את דמיונך על מנת להרגיע מעט אבל לא כדי לשנות.
    זה בסדר שאינו מגיב לשמו תמיד.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו