שעת שינה מומלצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת שינה מומלצת
    סיון
    23/12/2009

שלום רב,

בתי בת החודשים וחצי הולכת לישון כל יום ב-12 בלילה. עד השעה הזאת אנחנו מתנהלים בסדר יום רגיל (אוכלים, משחקים קצת, ישנים חצי שעה וחוזר חלילה).
    היא בד"כ ישנה כ-6 שעות, מתעוררת לאכול וחוזרת לישון לעוד כשעתיים-שלוש.

לאחרונה התחלתי לתהות האם זה בריא להשאר ערה עד 12 בלילה? האם כדאי לנסות להקדים את שעת השינה? אני חוששת שאם נעשה זאת - היא תקום לי באמצע הלילה יותר מפעם אחת ויהיה קשה להרדים אותה שוב. (וגם אני אהיה תשושה...)

אשמח לעצה בנושא,
    סיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעת שינה מומלצת

הוספת תגובה

• תגובה לסיון

דבי גרוס דולב
    23/12/2009

הי סיון
    שעת חצות היא אכן לא שעת שינה מקובלת אצל תינוקות ורצוי להתחיל להקדים אותה גם בשביל הסדר הטוב וגם שלא ישתרש הרגל זה להמשך.
    אני ממליצה להתחיל, בהדרגתיות, להקדים את שעת ההירדמות. ההדרגתיות יכולה לסייע לכך ששעת ההתעוררות לא תהיה מוקדמת מידי. גם אם יתחילו התעורריות מוקדמות תתחילו לאט לאט לעבוד גם עליהן כשבמקביל יתחילו הדברים להתאזן אצל התינוקת, מטבע הדברים.
    חוץ מזה, רובנו מתעוררים בסביבות 6-7 בבוקר, זה חלק מההורות...
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת שינה מומלצת

סיון
    24/12/2009

תודה רבה על התשובה...

עכשיו השאלה היא איך לעשות זאת: היא רגילה לאכול ארוחה ב-22:00 ונראה כאילו היא לא נרדמת בלעדיה (אני מנסה כבר יומיים להרדים אותה מ-21:00 והיא בוכה ללא הפסק עד 22:00, שאז אני נכנעת ומבינה שהיא כנראה רעבה והיא אכן אוכלת).
    דרך אגב - הארוחה שלפניה מתחילה בשעה 20:00, היא מקבלת ציצי ואח"כ בקבוק כתוספת - כמה שהיא רוצה....

תודה רבה,
    סיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לסיון

דבי גרוס דולב
    25/12/2009

הי סיון
    אולי לתת ארוחה ב תשע?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו