מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקאני24/12/2009
בני בן 6 חודשים.
כשהוא קולט את מבטי הוא מחייך .מדי פעם כשאני מחזיקה אותו ומנסה לדבר איתו הוא מסובב את הראש לצד השני ונמנע מקשר עין . אני מרגישה שהוא בכונה מפנה את הראש כאילו לא מעונין להסתכל כי הוא שומע את קולי ומחייך אבל לא רוצה ליצור קשר עין.כך גם עם אנשים אחרים לא תמיד רוצה קשר עין וזה מטריד אותי למה בכונה הוא מסובב את הראש.
בנוסף, הבנתי שבגיל הזה צריך לקשקש הרבה הברות . הוא לא מקשקש הרבה בכלל. אומר הא והוא ולפעמים ג א אבל קצר לפעמים רוצה לדבר ולא יוצאות לו המילים מעין פו......... בטיפת חלב אמרה לי שבגיל הזה יש כאלו שכבר אומרים שתי הברות . הוא ממש לא קשקשן.
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 6 חודשים
שירי קאשי24/12/2009הי,
מותר לילד לא לרצות תמיד את מה שאנו רוצים שיעשה. מה שחשוב הוא לראות שהוא כן לפעמים יוצר קשר עין, מחייך ותקשורתי לסביבתו הקרובה וכמובן להמשיך במעקב אחר רמת התקשורת המתפתחת גם בטיפת חלב. מבחינת הברות יש את אלו שהם קשקשניים יותר ואחרים פחות. הוא מהפחות קשקשניים, אבל גם מה שהוא אומר זה בסדר גמור.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)