תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק
    אני
    24/12/2009

בני בן 6 חודשים.

כשהוא קולט את מבטי הוא מחייך .מדי פעם כשאני מחזיקה אותו ומנסה לדבר איתו הוא מסובב את הראש לצד השני ונמנע מקשר עין . אני מרגישה שהוא בכונה מפנה את הראש כאילו לא מעונין להסתכל כי הוא שומע את קולי ומחייך אבל לא רוצה ליצור קשר עין.כך גם עם אנשים אחרים לא תמיד רוצה קשר עין וזה מטריד אותי למה בכונה הוא מסובב את הראש.

בנוסף, הבנתי שבגיל הזה צריך לקשקש הרבה הברות . הוא לא מקשקש הרבה בכלל. אומר הא והוא ולפעמים ג א אבל קצר לפעמים רוצה לדבר ולא יוצאות לו המילים מעין פו......... בטיפת חלב אמרה לי שבגיל הזה יש כאלו שכבר אומרים שתי הברות . הוא ממש לא קשקשן.

מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק

הוספת תגובה

• בן 6 חודשים

שירי קאשי
    24/12/2009

הי,
    מותר לילד לא לרצות תמיד את מה שאנו רוצים שיעשה. מה שחשוב הוא לראות שהוא כן לפעמים יוצר קשר עין, מחייך ותקשורתי לסביבתו הקרובה וכמובן להמשיך במעקב אחר רמת התקשורת המתפתחת גם בטיפת חלב. מבחינת הברות יש את אלו שהם קשקשניים יותר ואחרים פחות. הוא מהפחות קשקשניים, אבל גם מה שהוא אומר זה בסדר גמור.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו