זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    אמאלה
    29/12/2009

שלום

בני היקר בן 7 חודשים, מתהפך מאוד יפה לשני צדדים ומסתובב יפה על צירו

אממה.. לא מצליח לזחול. הוא מניח את ראשו עם האף למזרון, ומצליח להתקדם קדימה רק עם הרגליים - מקמר את הגב ומרים טוסיק כך שהרגליים דוחפות רצפה והברכיים מגיעות מתחת לבטן וכן נראה כמו זחילה אך הידיים לא משתפות פעולה......

איך ניתן לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• הי רויטל

אורנה עטאר
    29/12/2009

הי,
    בהמשך לשיחתנו...
    חשוב לי לדעת שהוא שוהה על המרפקים כשהוא על הבטן וממה שאת כותבת כאן אני לא מבינה זאת.
    כשהוא על הבטן על המרפקים - תרגלי איתו העברות משקל בין הידיים שיושיט כל פעם יד אחרת לחפץ ויעביר משקל ליד השנייה.
    כשהוא על המרפקים על הבטן, איחזי את כף הרגל קרובה לטוסיק וצמודה לרצפה בכדי שהוא ילמד שהוא צריך לדחוף עם כפות הרגליים, כל פעם רגל אחרת.
    תרגיל נוסף - כשהוא על הגב, הניחי את כפות הרגליים שלו על הרצפה, פיסוק ברוחב האגן, ברכיים באויר (הרגל בצורת משולש). הקפיצי כמה פעמים (תנועה קטנה) את כפות הרגליים לכיון המזרון, איחזי את כפות הרגליים קרוב למזרון וחכי לדחיפה שלו, הוא יתקדם אחורנית.

תעדכני אותי איך הולך. האם את עושה גם את תרגיל ההצלבות שנתתי לך לפני כן?

נהיה בקשר
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו