תאומים בני חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני חצי שנה
    קרן
    02/01/2010

שלום, ילדתי תאומים בשבוע 27 נכון לעכשיו הם בני חצי שנה לא מתוקן ושני 3 חודשים מתוקן. איליי הבן לא מוכן לישון על הגב בעיקר בלילה הוא נרדם על הגב למשך איזה שעה גג ואז מתעורר ואז אני מניחה אותו איתנו במיטה על הבטן והוא ישן כל הלילה, אני יודעת שהוראות משרד הבריאות זה שאסור שהם ישנו על הבטן מפחד למוות בעריסה . נכון לעכשיו אין לי פתרון אחר חוץ לזה שהוא ישן איתידבר שמקשה עליי ועל בעלי כי זה ממש לא נוח וגם אני לא רוצה שיתרגל.
    תנו לי פתרון בבקשה.
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני חצי שנה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

דבי גרוס דולב
    02/01/2010

הי קרן
    לצערי אין לי פתרון ממשי לנושא זה. תינוק שמתרגל לישון על הבטן מגלה שאכן שינה על הבטן נוחה הרבה יותר ולכן בוחר בה. שיהנ עך הבטן מכנסת ונותנת תחושת בטחון ונינחות של שרירי הגוף.
    מה שאת יכולה לעשות זה להשתמש במכשירי ההתרעה השונים, להפוך את התינוק על הגב כשהוא ישן חזק או להרגילו לאט לאט לישון על הבטן ע"י התמדה בהפיכה על הגב.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו