לא יושבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יושבת
    מיה
    03/01/2010

שלום,
    יש לי תינוקת בת 9 וחצי חודשים.היא מתהפכת, זוחלת ולאחרונה התחילה לעמוד על הברכיים כשנשענת על משהו. רציתי לדעת אם לדאוג מאחר ואינה יושבת ולא נראה לי שהיא בכיוון. היא לפעמים מיישרת רגל כשהיא על 6 אבל אני לא יודעת לאיזו מטרה. חוץ מזה רציתי גם לשאול עוד דבר - הילדה שלי לא מכניסה כמעט דברים לפה והכוונה לצעצועים וכמובן אוכל.מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יושבת

הוספת תגובה

• ישיבה

שירי קאשי
    04/01/2010

הי מיה,
    בגיל של בתך כבר היינו מצפים לכך שתוכל להתישב בכוחות עצמה. לא ברור לי מהכתוב האם רק לא מתישבת או שגם לא יושבת אם מושיבים אותה. בכל מקרה מדובר בעיכוב וכדאי לעזור לה ללמוד את המיומניות הדרושות כיוון שייתכן שהיא כבר בכיוון לעמידה והיא עלולה לדלג על שלב זה. לגבי הכנסת צעצועים לפה, בגילה יכול להיות שהיא כבר תעשה זאת פחות מהעבר. מבחינת האוכל חשוב לבחון איך קצב העלייה שלה במשקל. בכל מקרה בנושאי תזונה יש צורך לפנות לגורם מוסמך מחוץ לפורום כיוון שהפורום אינו עוסק בנושא זה.

בברכה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו