מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהלירז04/01/2010
שלום,
ביתי בת שנה וחמש הולכת לישון בשעה 20.00 בערב בחדר שלה לבד
בחודש/חודשיים האחרונים היא קמה לי כל הלילה ובוכה לא כואב לה כלום פשוט היא רוצה לישון איתנו או שהיא מפחדת לישון לבד לפי דעתי זה נובע מפינוק (יש לה מנורת לילה בחדר)
אני לא מתייאשת ולוקחת אותה למיטתנו,אני מוצאת את עצמי נשארת ערה איתה שעתיים לפחות בלילה
אני יושבת ליד המיטה שלה ומרגיעה אותה והיא כל 10 דקות בערך קמה ובודקת אם אני יושבת לידה
עד שהיא בטוחה ונרדמת חזק
חשבתי שאם אני אתעקש ויחזור על עצמי כל לילה מחדש היא בסופו של דבר תבין שאני לא מעבירה אותה אלינו למיטה וטעיתי
אנא עזרי לי האם אני יכולה לנסות משהו אחר???
תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
שירי קאשי05/01/2010הי לירז,
בתך בגיל שהיא עדיין יכולה לחוות חרדת נטישה, כמו כן ייתכן והיא סובלת במשך הלילה מחלומות רעים או אולי אפילו "רק" כאבי שיניים או פינוק. בכל מקרה היא עוברת תקופה כלשהיא בה היא זקוקה מאוד להרגיש את נוחכותך לידה. אני אישית מסכימה עם גישתך, להשקיע ולהרדימה חזרה במיטתה. כיוון שכבר תקופה ארוכה את מנסה וזה לא מצליח, אני יכולה לספר לך מה עבד אצלי במצב זה - כן לקחתי למיטתי עד שהילדה נרדמה עמוק ואז החזרתי למיטתה. לאחר שניים שלושה לילות היה אפשר לחזור לשגרה. אני חייבת לציין שתחום התמחותי אינו כולל התמקצעות בנושא השינה וכיוון שמדובר כבר בתקופה ארוכה יחסית, אני ממליצה מאוד לפנות למומחה לשינה על מנת לקבל עיצות מקצועיות בתחום.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)