התפתחות בגיל 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות בגיל 4 חודשים
    אמא של יעל
    05/01/2010

שלום רב,
    בת שלי בעוד כמה ימים תהיה בת 4 חודשים היא ילדה חייכנית, מתקשרת. רציתי לברר לגבי שלבי התפתחות בגיל 4 חודשים, איך אני יכולה לעזור לתינוקת שלי להתפתח, האם ישנם משחקי פעילות לגיל הזה? שמתי לב לדבר מסוים שהיא מנסה כאילו לשבת כשאני מחזיקה אותה על הידיים האם זה יכול להיות עקב שהיה בתרמפולינה ומה אפשר לעשות בעינין?

בתודה על העזרה
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות בגיל 4 חודשים

הוספת תגובה

• 4 חודשים

שירי קאשי
    05/01/2010

הי אמא של יעל,
    אכן יש קשר בין שהיה בטרמפולינה לבין נסיונות ההתישבות דרך שרירי הבטן. בגלל שהעלת את הנושא, אני מניחה שאת מבינה שאין זה תהליך נכון ורצוי. בשלב זה כדאי קודם כל להפחית למינימום את השהיה בטרמפולינה ובמשטחים מוטים אחרים, להרבות בשכיבה על הבטן, כאשר היא על הגב להרים רגליים לכיוון בית החזה ולעגל את הגב, לערסל.
    אם את נתקלת בקושי בתרגילים אלו זה מעיד על כך שהדפוס הגופני שלה כבר מצוי בזקיפות יתר וכדאי לשקול עזרה של מדריכה בביתך על מנת להגיע לתוצאות.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו