מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות בגיל 4 חודשיםאמא של יעל05/01/2010
שלום רב,
בת שלי בעוד כמה ימים תהיה בת 4 חודשים היא ילדה חייכנית, מתקשרת. רציתי לברר לגבי שלבי התפתחות בגיל 4 חודשים, איך אני יכולה לעזור לתינוקת שלי להתפתח, האם ישנם משחקי פעילות לגיל הזה? שמתי לב לדבר מסוים שהיא מנסה כאילו לשבת כשאני מחזיקה אותה על הידיים האם זה יכול להיות עקב שהיה בתרמפולינה ומה אפשר לעשות בעינין?
בתודה על העזרה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 חודשים
שירי קאשי05/01/2010הי אמא של יעל,
אכן יש קשר בין שהיה בטרמפולינה לבין נסיונות ההתישבות דרך שרירי הבטן. בגלל שהעלת את הנושא, אני מניחה שאת מבינה שאין זה תהליך נכון ורצוי. בשלב זה כדאי קודם כל להפחית למינימום את השהיה בטרמפולינה ובמשטחים מוטים אחרים, להרבות בשכיבה על הבטן, כאשר היא על הגב להרים רגליים לכיוון בית החזה ולעגל את הגב, לערסל.
אם את נתקלת בקושי בתרגילים אלו זה מעיד על כך שהדפוס הגופני שלה כבר מצוי בזקיפות יתר וכדאי לשקול עזרה של מדריכה בביתך על מנת להגיע לתוצאות.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)