הרדמות תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמות תינוקת
    יפעת
    05/01/2010

שלום,
    בתי בת ה-3 חודשים הולכת למיטה בסביבות השעה עשר וחצי.
    לעיתים כל שצריך הוא להניח אותה במיטה והיא מרדימה את עצמה,ולעיתים היא בוכה.
    במצב של בכי,אנחנו נגשים אל מיטתה,מלטפים ,נותנים מוצץ,ומרגיעים אותה,אך מקפידים לא להרים אותה בכדי שהיא תשמור על היכולת להרדם לבד.
    נושא הבכי לפני השינה הוא בן שבוע בעך.עד כה היא נרדמה לבד במיטה לחלוטין בלי צורך בנו,ועל כן אנחנו יודעים שהיא יודעת ויכולה להרדם לבד ללא בכי.
    הבכי לפני השינה יכול להמשך לפעמים חצי שעה שבמהלכה אנחנו מנסים להרגיע.לבסוף היא אכן נרגעת ונרדמת בלי שנרים אותה.ברצוני לדעת האם זה בסדר?האם אנחנו נוקשים מדיי והאם להרים אותה על הידיים.אנחנו ממש רוצים להמנע ממצב שבו היא מתרגלת להרדם על הידים...היא אכן נרדמת בסופו של דבר בעצמה אבל חשוב לי לדעת שזה בסדר ולא מתעלל מצדנו...תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמות תינוקת

הוספת תגובה

• אני לא מומחית להתפתחות תינוקות

שירה
    06/01/2010

וסליחה שאני מתערבת, אבל נראה לך נורמלי לתת לתינוקת לצרוח חצי שעה!!! במיטה בלי להרים אותה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמות תינוקת

יפעת
    06/01/2010

ראשית,בואי נחליט שכל אחת מאיתנו תגדל את הילד שלה כפי שהיא רואה לנכון.
    שנית,במידה ואת בוחרת להכנס לדיון אליו את לא שייכת,הנימוס מחייב קצת פחות תוקפנות.
    ולסיכום,מאחר ונראה לי שבביקורת את חזקה,אבל בעצה מועילה קצת פחות,נחליט שאת באמת לא מתערבת, ושאני,ברשותך כמובן,ימתין לתשובה קצת יותר עניינית.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליפעת

דבי גרוס דולב
    06/01/2010

הי יפעת
    בנושאים התנהגותיים, כגון הרגלי שינה והירדמות, אין נכון ולא נכון. ההתנהלות צריכה להיעשות בהתאם לתפיסת עולמם של ההורים. ישנם הורים שיעשו הכל עלמנת להרגיל להרגלי שינה טובים וישנם את אלה שישנו עם תינוקם לינה משותפת לאורך שנים, שתי קצוות.
    אני חושבת שתינוק בגיל 3 חודשים זקוק לתנועה, מגע וקירבה על מנת להירדם וזה בסדר. הרגלים עתידיים לא מטרידים אותי בגיל זה כי אני חושבת שחשוב יותר לענות על צרכי התינוק. אני גם לא מאמינה בלתת לתינוק לבכות על מנת שלא יתרגל לידיים. אחיזה על הידיים היא צורך ראשוני ורגשי של תינוק רך ולי נראה חשוב לענות על צורך זה. זה כמובן לא מדע מדויק ואיש איש בדרכו יפעל.
    במקביל, יש תמיד שינויים בהרגלי התינוק.
    לכן עליכם לבדוק מה נכון לכםולםעול בהתאם לרגשות ליבכם ולאמונתם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו