מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 11 חודשים ולא מחזיקה בקבוקטל לוי10/01/2010
ביתי בת ה- 11 חודשים לא מוכנה להחזיק את הבקבוק לבד.
היה שלב כשהיא הייתה בת 7 חודשים שניסתה להחזיק לבד אבל זה נעלם וכיום היא לא מוכנה לנסות להחזיק לבד. מה עושים? איך ניתן לגרום לה להחזיק בבקבוק?
האם זה בעייתי בשלב זה? אני רואה תינוקות קטנים יותר שאוחזים בבקבוק ללא בעיה.
אשמח לעצות ולעזרה.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לטלי לוי
דבי גרוס דולב10/01/2010הי טלי לוי
האם ביתך מצליחה באופן כללי להביא ידיים לקו האמצע? להכניס דברים אחרים לפה? ולהעביר חפץ מיד ליד? אם אין לה שום קושי באחיזה, הרי שהסירוב להחזיק בקבוק הוא התנהגותי . במקרה זה יש להמשיך ולהתעקש על הדבר.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דבי
טל לוי11/01/2010המון תודה על התשובה המהירה. לפי התאור שלך אכן מדובר בבעיה התנהגותית בחוסר הרצון להחזיק בעצמה את הבקבוק. השאלה שלי היא איך להתעקש איתה? מאוד קשה לי למשל להניח את בקבוק המים מולה ולא לתת לה אותו כשהיא צמאה. (ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים) והיא לא נשברת, היא פשוט בוכה ולא מוכנה לקחת את הבקבוק בעצמה. אני חייבת לציין כי היא כן מחזיקה בבקבוק ממש יפה כשהיא רוצה לשחק איתו או סתם לנשוך את הפיטמה.
איך עושים את זה?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה חמה - מניסיון
נ12/01/2010פשוט שהיא מאוד רעבה לתת לה את הבקבוק בפה ולעזוב אני מבטיחה לך שמייד היא תאחוז אותו ותוכל תנסי - זה עובד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)