מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שישנה בלי סוף....לדאוג?!ורד13/01/2010
נולדה לנו בת. בריאה. 4 קילו. יונקת מצוין וכרגע בת שלושה שבועות וקצת. רק מה..כמה היא ישנה..אני לא זוכרת שישנים כל כך הרבה. לדעתי היא ערה כל פעם ל20 דקות אכילה + גרפס וכד' ועוד אולי 30 דקות הסתכלות על העולם ואז זהו - לישון. לפעמים אם יש סשן של כאבי בטן אז יש עוד 30 דקות בכי/ריטון. סה"כ נראה לי שמיתוך 24 שעות היא ישנה 20. (אוכלת בערך 7 פעמים ב24 שעות).
סתם תינוקת ישנונית או להתחיל לדאוג?!
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק עוד תוספת קטנה
ורד13/01/2010כמובן כשהיא ערה אני (וכל שאר בני הבית) מדברת אליה , שרה, מלטפת ומנסה לעניין אותה בתמונות. שלא תחשבי שהיא נרדמת מחוסר יחס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנונית
שירי קאשי14/01/2010הי ורד,
בגיל כה צעיר ישנם תינוקות שיכולים לישון במשך כ-20 שעות ביום. השוני בין תינוק לתינוק יכול להיות גדול מאוד. בהדרגה עד גיל שלושה חודשים אנו למצפים להתחיל ולראות יותר ויותר שעות עירות. אם כל המעקבים תקינים, אוכלת טוב וחיונית כשהיא עירה, אז אין מקום לדאגה.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)