עצירות אצל תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות אצל תינוק
    ענבל
    14/01/2010

שלום רב,

בני בן 5 חודשים. תינוק אנרגטי ופעיל מאוד. מגיל חודש וחצי סבל מגזים קשים ולקראת גיל ארבעה חודשים היתה הטבה. בגיל ארבעה חודשים בהמלצת טיפת חב התחלתי לתת לו מעט מוצקים, הוא דווקא אהב אבל באותו הזמן הפסיק לעשות יציאה כל יום ומאז עושה אחת לכמה ימים. אני בד"כ מניקה ונותנת מנת תחליף בערך אחת ליום-יומיים. הרופא אמר לי שזה הגיוני שלא תהיה יציאה כל יום כי הוא יונק אבל לי נראה שהוא סובל מכאבי בטן. יש לו גזים מסריחים והוא בוכה לפעמים בכי של כאב.
    גם בזמן האוכל הוא יונק/אוכל מבקבוק כמה שלוקים ומפסיק, לפעמים מלווה בבכי ואח"כ חוזר לאכול . כך כל כמה שלוקים. הרופאים אומרים לתת מיץ עגבניות, נתנו וזה לא עזר. הפסקתי לגמרי את המוצקים (ובמקביל התחלתי לתת ברזל שזה בטח לא עוזר לעצירות) אבל עדיין נראה שהוא סובל לפעמים. חוץ מהזמנים שזה נראה שכואב לו, הוא משחק ומחייך.
    מה לעשות כדי להקל עליו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות אצל תינוק

הוספת תגובה

• תגובה לענבל

דבי גרוס דולב
    14/01/2010

הי ענבל
    פורום זה אינו עוסק בנושאים אלה אבל מנסיוני אני יכולה להגיד לך שלעיתים, הפורמולה גורמת לעצירויות וכדאי לשקול לנסות פורמולה צמחית. בכל אופן, כדאי להיעץ שוב עם רופא הילדים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו