בעיות שינה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה בלילה
    קרן
    16/01/2010

שלום!
    בני בן 5 חודשים לא ישן אף פעם לילה שלם מאז נולד, היום הוא מתעורר פעמיים לאכול ( בד"כ ב01:00 ו ב 05:00 ) ועוד פעמיים שלוש הוא קם בבכי , ואז או שאני שמה לו מוצץ או שאני מסובבת אותו משנה לו תנוחה או שאני נותנת לו לשתות זה יכול הליות כל דבר, ניסיתי מספר לילות לחכות לתת לו לבכות ואולי ירדם חזרה אך הבכי ממשיך ומתחזק ממש צועק שנבוא אליו , מה עושים? אני כבר מתחרפנת לא בגלל שאני לא ישנה אלא בגלל שאפילו הקצת הה נקטע מס פעמים כל לילה!!
    הצילו...אודה לעצות ועזרה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה בלילה

הוספת תגובה

• תגובה לקרן

דבי גרוס דולב
    16/01/2010

הי קרן
    התעוררויות תכופות בלילה בגיל זה הן אופייניות ונורמליות. אנו לא יכולים להשפיע על התעורריות אלה אלא רק על אופן ההיחסות שלנו אליהן. אני, באופן אישי, לא מאמינה שיש לתת לתינוק כה צעיר לבכות בלילה אלא להתיחס להתעורריות אלה כאל קושי וצורך של התינוק בקירבה, אכילה או שינוי תנוחה. גם לי יש תינוק בן 7 חודשים שמתעורר ]עמים רבות בלילה ואני יודעת שזה קשה ומעייף אבל גם מבינה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלהכיל זאת, להניק, להאכיל ולתת מענה לצורך זה. עם הזמן יש לצפות ולקוות שהשינה של שתינו תשתפר..
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו