מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי היסטריאביטל16/01/2010
הי
ביתי הקטנה והמדהימה בת 6.5 חודשים
תמיד היינו מאוד מאוד קשורות אבל לאחרונה היא ממש לא מוכנה לקבל מצב בו מישהו אחר מנסה להרגיע אותה. כשהיא מתעצבנת היא מטה את ראשה וגופה אחורה כשאני מרימה אותה ובוכה בעצבים....כמובן שגם לי היא בוכה במשך היום אבל אצלי היא נרגעת קצת יותר מהר. לעומת זאת אם מיהו אחר שומר עליה (דבר שכמעט ולא קורה כי אני מנסה לחסוך את ההיסטריה)היא בוכה בצרחות שחבל על הזמן!
זה מתחיל להיות גם לי קצת קשה כי לכל מקום שאני לוקחת אותה אם היא מתחילה להתעייף או להתעצבן היא מתחילה ממש לצרוח וזה מאוד מקשה עלי לצאת להסתובבאיתה ולצאת איתה, אפילו לבתים של אחרים ( של ההורים, של אחי...)
שבועשעבר יצאנו פעם ראשונה אחרי הלידה למסעדה לשעתייים והורי שמרו עליה והיא צרחה להם המון זמן
יש לצייןכיהיא איתי בבית (אני לא עובדת)ושהיא הבכורה שלנו
מה כדאי לעשות בעניין הבכי?
שאלה נוספת- בעלי חושב שכדאי כבר לשים אותה במסגרת קטנה כלשהי אפילו רק לחצי יום או חצי מהשבוע כדי שאולי היא תתרגל גם לחברה של אחרים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאביטל
אורנה עטאר17/01/2010אביטל שלום,
מה שאת עוברת מאוד מוכר להמון הורים. את מתארת את הטיפול היחידני והקשר ההדוק בניכן. בתך כבר יודעת להבדיל בינך לבין אחרים ומבטאת זאת בדרך התקשורת שלה שזה בכי.
חשיפה לאנשים אחרים למרות שהיא קשה היא הכרחית עבור בתך. את מכינה אותה לחיים האמיתיים, שם אמא לא נמצאת כל הזמן וצריך ללמוד להירגע גם אצל מטפל אחר מסור ואוהב.
אני מסכימה עם בן זוגך בעניין חשיפה לתינוקות אחרים באיזו מסגרת. את יכולה להתחיל זאת באופן הדרגתי, כמה ימים בשבוע חצי ימים ולאט לאט להכין אותה ליום מלא.
את צריכה להראות לה כי את בוטחת באחר שמחזיק ומרגיע אותה עכשיו אפילו שאת נמצאת ליד. אני יוןדעת שאילו מילים ובפועל זה מאוד קשה לביצוע. נסי לצאת כמה שעות מהבית ושמישהו אחר יטפל בה. תהליך הלמידה יתרחש והיא תלמד להירגע עם אחרים.
בהצלחה ובברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי
שירי קאשי17/01/2010הי אביטל,
נתחיל מכך שזה טבעי שהיא רגילה יותר אליך ונרגעת יותר אצלך. תבדקי עם עצמך האם במשך היום היא זוכה לפינוק יתר. האם בוכה הרבה ונמצאת הרבה על הידיים. במידה וכן את צריכה קודם כל ללמוד כיצד להתמודד איתה במצב רגיל בבית וללמדה כיצד להרגע ולהיות יותר עצמאית. לשלוח לגן זה לא הפתרון לבעיה. השליחה לגן היא אפשרית, אך צריכה להיות משיקולים אחרים. מפגש עם ילדים ניתן להשיג גם בג'ימבורי או חוגי תינוקות למיניהם.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)