שכיבה על הבטן גיל שלושה וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכיבה על הבטן גיל שלושה וחצי חודשים
    לירון
    17/01/2010

שלום.
    ביתי בת שלושה וחצי חודשים תינוקת מקסימה עירנית וחייכנית.
    ברצוני להתוודות שאני לא מניחה אותה הרבה במצב של שכיבה על הבטן כי לא ידעתי את חשיבות הדבר לעומק ורק לאחר שקראתי כאן שאלות בפורום פשוט נכנסתי ללחץ.(אמא טריה)
    יש לציין שהיא מרימה את הראש במצב שכיבה אבל ממש לזמן קצוב ואני לא שמה אותה כל יום .
    האם עדיין זה לא מאוחר מבחינת הגיל להשכיב אותה מדי יום כמה פעמיים על הבטן
    הכוונה שלי האם זה לא מאוחר מבחינת ההתפתחות ז"א האם היא תתפתח לי בשלב יותר מאוחר מאשר תינוק בגילה שהיה רגיל לשכב כל יום על הבטן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לטל

דבי גרוס דולב
    18/01/2010

הי טל
    שכיבה על הבטן אכן חשובה מאוד להתפתחות התינוק אבל אף פעם לא מאוחר מידי להתחיל בזה. אי השכבה על הבטן עלולה לגרום לקושי לעשות זאת בגיל מתקדם יותר ולעיתים עלולה גם להשפיע על שלבים מאוחרים יותר בשל העובדה שהגב מקבל תבנית תנועתית מתוחה מידי שמקשה על תנועות שונות. יתכן גם שתתחילו להתמיד בהשכבה על הבטן והפער יצטמצם בקלות. אני ממליצה לתרגל את התרגילים המומלצים בפורום זה לשיפור השכיבה על הבטן, לראות אם יש שיפור תוך כשבועיים ואם לא, לחזור אלינו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו