מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילתה של זחילהאמאלה19/01/2010
שלום
בתי היקרה בת 7.5 חודשים החלה בשעה טובה לזחול גחון לפני מספר ימים
זחילתה מוזרה - לא נראה שיש תיאום בין הידיים לרגליים, יד ימין מקופלת מתחת לחזה ושמאל יותר פעילה (יד ימין משתחררת שמגיעה לצעצוע), וגם הזחילה קצת סיבובית, וגם לא תמיד היא זוחלת, רק שמשהו ממש מענין אותה או שמפתים אותה
האם לפתות אותה הרבה? היא בד"כ ילדה סקרנית אבל מעט מצוננת וקצת מעוכה
האם לדאוג מאופי הזחילה או שמא זה אופייני לניצנים ראשונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמלי
חסוי19/01/2010גם אני קצת לא הבנתי בהתחלה אבל שאלתי ועד כמה שאני יודעת מהרופא ילדים - זה נורמלי הם בשלב של החקירה. הם חוקרים את הידיים ולאט לאט הם יעברו לשלב של לחקור חפצים. הם חוקרים דרך הפה בהתחלה.בנוגע לפציעות - יש לגזור ציפורניים ולהקפיד. מאלים מאוד זה לאט לאט פוחת כי הם מבינים שהם שולטים בידייים של עצמם. אם יש פציעות חמורות כמובן יש לפנות לרופא, אבל כל עוד זה לא מגיע לכדי כך לא כדאי להפריע להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי התבלבלת במיקום..דילגו עלי
אמאלה20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם..
אמאלה21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגליה
אורנה עטאר21/01/2010גליה שלום,
מזל טוב על הזחילה!
את מתארת זחילה שעדיין אינה מאורגת ונראה כי היא משתמשת רק ביד אחת. האם שמת לב לרגליים? האם היא גם משתמשת רק ברגל הנגדית ליד ולא באחרת?
במידה וזה המצב ייתכן ובתך מתחילה לזחול גחון א-סימטרי. מאחר והיא רק התחילה לזחול. הייתי מחכה שבוע ורואה אם היד והרגל הנגדיים מתחילים להשתתף בזחילה. במידה ולא יש לעבוד איתה על כך.
תחזרי אליי עוד שבוע ואתן לך תרגילים.
בברכה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)