תחילתה של זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילתה של זחילה
    אמאלה
    19/01/2010

שלום

בתי היקרה בת 7.5 חודשים החלה בשעה טובה לזחול גחון לפני מספר ימים

זחילתה מוזרה - לא נראה שיש תיאום בין הידיים לרגליים, יד ימין מקופלת מתחת לחזה ושמאל יותר פעילה (יד ימין משתחררת שמגיעה לצעצוע), וגם הזחילה קצת סיבובית, וגם לא תמיד היא זוחלת, רק שמשהו ממש מענין אותה או שמפתים אותה

האם לפתות אותה הרבה? היא בד"כ ילדה סקרנית אבל מעט מצוננת וקצת מעוכה
    האם לדאוג מאופי הזחילה או שמא זה אופייני לניצנים ראשונים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילתה של זחילה

הוספת תגובה

• זה נורמלי

חסוי
    19/01/2010

גם אני קצת לא הבנתי בהתחלה אבל שאלתי ועד כמה שאני יודעת מהרופא ילדים - זה נורמלי הם בשלב של החקירה. הם חוקרים את הידיים ולאט לאט הם יעברו לשלב של לחקור חפצים. הם חוקרים דרך הפה בהתחלה.בנוגע לפציעות - יש לגזור ציפורניים ולהקפיד. מאלים מאוד זה לאט לאט פוחת כי הם מבינים שהם שולטים בידייים של עצמם. אם יש פציעות חמורות כמובן יש לפנות לרופא, אבל כל עוד זה לא מגיע לכדי כך לא כדאי להפריע להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי התבלבלת במיקום..דילגו עלי

אמאלה
    20/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם..

אמאלה
    21/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגליה

אורנה עטאר
    21/01/2010

גליה שלום,
    מזל טוב על הזחילה!
    את מתארת זחילה שעדיין אינה מאורגת ונראה כי היא משתמשת רק ביד אחת. האם שמת לב לרגליים? האם היא גם משתמשת רק ברגל הנגדית ליד ולא באחרת?
    במידה וזה המצב ייתכן ובתך מתחילה לזחול גחון א-סימטרי. מאחר והיא רק התחילה לזחול. הייתי מחכה שבוע ורואה אם היד והרגל הנגדיים מתחילים להשתתף בזחילה. במידה ולא יש לעבוד איתה על כך.
    תחזרי אליי עוד שבוע ואתן לך תרגילים.
    בברכה,
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו