מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת היפרטלי19/01/2010
שלום רב
התינוקת שלנו בת כ-4 חודשים , כמה דברים:
1. היא מאוד אנרגטית פעילה ולא ישנה כלל במהלך היום
בלילה היא ישנה כ-7 שעות עם הפסקה של אוכל באמצע
האם העובדה שהיא לא ישנה כלל יכול לפגוע בהתפתחות? מה עליי לעשות?
2. אני מניחה אותה על שטיח עם גירויים שונים, אך היא כל הזמן רוצה אותי לידה
כשאני לא באה אליה היא בוכה עד כדי דמעות - האם לתת לה לבכות ?
3. היא אוכלת עכשיו סימילק אדוונס כל 3 שעות 140 cc, מתי אני יכולה לתת לה ירקות מבושלים ומרוסקים ואילו
תודה וכל טוב
מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיטל
אורנה עטאר21/01/2010מיטל שלום,
לגבי נושא התזונה - זהו לא תחום עיסוקנו, תפני את השאלה לפורום תזונת תינוקות.
לכל תינוק יש הרגלי עירות ושינה שונים.
לגבי כמה שעות שינה היא אמורה לישון במהלך יממה בגילה, תוכלי לברר אצל רופא הילדים. אותי מעניין יותר העירנות שלה והסיבה לעירנות שלה. האם היא מוצפת בגירויים? איך סדר היום שלה נראה? האם יש מצבים בהם אין משחקים על השטיח ורק את והיא וזהו והיא יודעת להניח ראש ולנוח. אילו איכויות שאני רוצה שיהיו לה.
לגבי הבכי - כמובן שאני ממליצה לא לתת לה לבכות. למה? ייתכן ויש סיבה לכך שהיא צריכה אותך לידה, מאוד קשה לאבחן את הסיבה כאן בפורום. אבל תינוקות זקוקים שנהיה קרובים אליהם בגלל כל מיני סיבות ואני יכולה לשאול אותך מלא שאלות עד שנגיע אולי לסיבה של בתך.
תנסי לחשוב האם זה קורה כל הזמן שהיא לבד על השטיח או במצבים מסויימים, בשעות מסוימות?
אם יש לך עוד שאלות , אני כאן.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)