הפסקת הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הליכה
    אורית
    20/01/2010

שלום
    ביתי בת שנה וחצי עוד שבוע
    נולדה עם גמישות יתר וכל ההיתפתחות שלה הייתה איטית התחילה להיתהפך רק בשבע חודשים לזחול ב- 11 חודש ולעמוד וללכת עם תמיכה בשנה לאחר פיזוטרפיה בקופה ששם קבעו שהיא לא צריכה כבר טיפולים , לפניי שבועיים התחילה ללכת לבד היא לא נעמדה לבד נאחזה בספה ונעמדה ואז עזבה ובא אלייה ומאותו רגע המשיכה ללכת לא להיעמד לבד אבל כן עומדת בלי להחזיק, כל יום היא עשתה יותר צעדים והתחילה ללכת למרחקים כמובן שמידיי פעם היא נפלה אבל לא משהו רציני אחריי שבוע היא הפסיקה ללכת ,פשוט לא מוכנה לעשות אפילו צעד או להישאר לעמוד לבד כלום ומאז כבר שבוע כלום
    מה לעשות אני כבר ממש מתוסכלת עד שסוף סוף זה קרה , היא הפסיקה ?
    למה זה קורה ? האם זה נורמלי ? האם כדיי לי שוב ללכת לטיפול כי היא כבר שנה וחצי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הליכה

הוספת תגובה

• מקפיצה בשבילך

אמא
    21/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

אורנה עטאר
    21/01/2010

אורית שלום,
    ייתכן ובתך הרגישה לא בטוחה בשלב הזה והחליטה ללכת שלב אחד אחורה. אני ממליצה פשוט להמשיך מאותה נקודה ולעודד אותה שוב, להקנות לה בטחון. לתת לה כל פעם חוויות של יציאה משיווי משקל בעמידה שהיא תלמד לאזן את עצמה ולסמוך יותר ויותר על מערכת שיווי המשקל שלה ואני מאמינה שבקרוב היא תחזור ללכת.
    במידה ואת רואה שזה נמשך זמן ארוך את מוזמנת לחזור אליי ואולי נשקול אבחון בכדי לזהות את הסיבה.
    בברכה,
    אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו