מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הליכהאורית20/01/2010
שלום
ביתי בת שנה וחצי עוד שבוע
נולדה עם גמישות יתר וכל ההיתפתחות שלה הייתה איטית התחילה להיתהפך רק בשבע חודשים לזחול ב- 11 חודש ולעמוד וללכת עם תמיכה בשנה לאחר פיזוטרפיה בקופה ששם קבעו שהיא לא צריכה כבר טיפולים , לפניי שבועיים התחילה ללכת לבד היא לא נעמדה לבד נאחזה בספה ונעמדה ואז עזבה ובא אלייה ומאותו רגע המשיכה ללכת לא להיעמד לבד אבל כן עומדת בלי להחזיק, כל יום היא עשתה יותר צעדים והתחילה ללכת למרחקים כמובן שמידיי פעם היא נפלה אבל לא משהו רציני אחריי שבוע היא הפסיקה ללכת ,פשוט לא מוכנה לעשות אפילו צעד או להישאר לעמוד לבד כלום ומאז כבר שבוע כלום
מה לעשות אני כבר ממש מתוסכלת עד שסוף סוף זה קרה , היא הפסיקה ?
למה זה קורה ? האם זה נורמלי ? האם כדיי לי שוב ללכת לטיפול כי היא כבר שנה וחצי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בשבילך
אמא21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאורית
אורנה עטאר21/01/2010אורית שלום,
ייתכן ובתך הרגישה לא בטוחה בשלב הזה והחליטה ללכת שלב אחד אחורה. אני ממליצה פשוט להמשיך מאותה נקודה ולעודד אותה שוב, להקנות לה בטחון. לתת לה כל פעם חוויות של יציאה משיווי משקל בעמידה שהיא תלמד לאזן את עצמה ולסמוך יותר ויותר על מערכת שיווי המשקל שלה ואני מאמינה שבקרוב היא תחזור ללכת.
במידה ואת רואה שזה נמשך זמן ארוך את מוזמנת לחזור אליי ואולי נשקול אבחון בכדי לזהות את הסיבה.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)