עיכוב בזחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב בזחילה
    אני
    26/01/2010

שלום וברכה,
    יש לי תינוקת בת 8 חודשים שמתהפכת מצוין ל-2 הכיוונים ומסתובבת ימינה ושמאלה (ממש כמו מחוגה....).
    אבל, היא לא ממש מתקדמת קדימה.
    במשך היום אצל המטפלת היא על שטיח ובבית על שמיכת פוך (השמיכה פרוסה במיוחד בשבילה, בגלל שאני אלרגית לאבק ולא יכולה להכניס הביתה שטיחים).
    כשהיא רוצה להגיע לחפץ מסוים, היא מושכת את השמיכה לכיוונה, במקום לזחול.
    יש לי תחושה שהיא מסוגלת לזחול, אבל ריבוי השכבות (גרביונים + גרביים עבות + אוברול) והשהייה על השמיכה מפריעים לה להתקדם.
    מצד שני, היא סובלת מאד מהקור (ירשה את זה ממני....): כפות הרגליים והידיים שלה מאד קרות ולכן יש צורך בכ"כ הרבה שכבות של בגדים.
    האם העיכוב מצביע על בעיה?
    האם יש פתרון אחר מלהוריד שכבות של בגדים?
    תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב בזחילה

הוספת תגובה

• תגובה ליעלולה

דבי גרוס דולב
    26/01/2010

הי יעלולה
    תחילה,ביתך עדיין לא נמצאת בעיכוב אבל נרצה לראות עלייה על 6 בקרוב.
    על מנת להקל עליה את ההתקדמות כדאי להצטיד במזרון פעילות לתינוקות שנמכר בכל חנות תינוקות כרגע, הוא בדיוק בעובי המתאים וימנע משיכת השמיכה.
    בנוסף ,אפשר לחמם את הבית יותר וכך להוריד שכבה אחת וגם לזכור שידיים קרות אינן תמיד אינדיקציה ל זה שקר לתינוק.
    אני ממליצה לנסות שתי המלצות אלה ולראות מה קורה בחודש הקרוב, אם אין התקדמות , את מוזמנת לחזור אלי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו