מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן חודש לא ישןנלי08/10/2007
שלום,
בני בן חודש ימים. במהלך שבועיים אחרונים הוא כמעט ולא ישן במהלך היום (מהבוקר עד הערב יוצא לו לישון סה''כ כשעה-שעה וחצי). בלילה הוא לא ישן טוב, ונראה סובל גם בלילה וגם ביום. מההתבוננות שלי ככל הנראה מדובר בבעיית "גזים", אומנם לדעתי היא די חמורה במקרה שלו. כאשר אני מאכילה אותו (מבקבוק) אני שמה לב שהוא בולע המון (!) אוויר... יכול להיות זה מקור הבעיה. או שיכול להיות שאני מאכילה אותו יותר מדי? אני מעירה אותו כל 3 שעות לאכול והוא אוכל כ - 110 CC... איך ניתן לעזור לתינוק שלי??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנלי
דבי גרוס דולב08/10/2007ערב טוב נלי
לגבי כמויות האוכל, התשובה הנכונה נמצאת על אריזת הת"מל, שם מצוין כמה בדיון אמור תינוק לאכול בכל גיל ובאיזה מרווחי זמן, תבדקי האם הוא אינו אוכל מעבר למה שצריך, יש גם כאלה שיגידו לך שאין צורך להעיר תינוק לצורך אכילה... בטח אם עולה יפה במשקל.
נסי לשנות לבדוק מדוע הוא בולע המון אוויר, אולי לנסות בקבוק אחר?
בכל מקרה אני מצרפת לך לינק לאתר בו תמצאי מאמר על כאבי גזים, נסי את התרגילים שם להקל על בנך. אני מאחלת לכם ולו לילות שקטים ונעימים וזכרי שזה זמני..
בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)

(1).jpg)