תינוק בן חודש לא ישן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש לא ישן
    נלי
    08/10/2007

שלום,
    בני בן חודש ימים. במהלך שבועיים אחרונים הוא כמעט ולא ישן במהלך היום (מהבוקר עד הערב יוצא לו לישון סה''כ כשעה-שעה וחצי). בלילה הוא לא ישן טוב, ונראה סובל גם בלילה וגם ביום. מההתבוננות שלי ככל הנראה מדובר בבעיית "גזים", אומנם לדעתי היא די חמורה במקרה שלו. כאשר אני מאכילה אותו (מבקבוק) אני שמה לב שהוא בולע המון (!) אוויר... יכול להיות זה מקור הבעיה. או שיכול להיות שאני מאכילה אותו יותר מדי? אני מעירה אותו כל 3 שעות לאכול והוא אוכל כ - 110 CC... איך ניתן לעזור לתינוק שלי??
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש לא ישן

הוספת תגובה

• תגובה לנלי

דבי גרוס דולב
    08/10/2007

ערב טוב נלי
    לגבי כמויות האוכל, התשובה הנכונה נמצאת על אריזת הת"מל, שם מצוין כמה בדיון אמור תינוק לאכול בכל גיל ובאיזה מרווחי זמן, תבדקי האם הוא אינו אוכל מעבר למה שצריך, יש גם כאלה שיגידו לך שאין צורך להעיר תינוק לצורך אכילה... בטח אם עולה יפה במשקל.
    נסי לשנות לבדוק מדוע הוא בולע המון אוויר, אולי לנסות בקבוק אחר?
    בכל מקרה אני מצרפת לך לינק לאתר בו תמצאי מאמר על כאבי גזים, נסי את התרגילים שם להקל על בנך. אני מאחלת לכם ולו לילות שקטים ונעימים וזכרי שזה זמני..
    בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו