מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרדמתי בשמירההילה31/01/2010
שלום רב,
בני בן ה-8 חודשים עדיין אוכל כל 3-4 שעות ביום וכל 4-5 שעות בלילה (אני בבית איתו).
כיצד גומלים ילד מלאכול בלילה כדי שישן כל הלילה?
כל כמה זמן צריך ילד בגילו לאכול ביום?
(אוכל שתי ארוחות אמיתיות ביום: מרק ופירות ושלוש עד ארבע פעמים חלב. אין לו שיניים עדיין)
ברור לי שזהו הרגל שאני הקנתי לו וכיום, התעוררתי עם רצון לשנות את ההרגל.
תודה מראש
(-:
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להילה
דבי גרוס דולב31/01/2010הי הילה
לא כתבת אם בנך יונק או אוכל פורמולות.
אם מדובר בפורמולה הרי שהכמות המומלצת ומספר הפעמים מצויינים עלגבי האריזה. אם מדובר בהנקה אזזה שונה מעטשכן הרצון לינוק לא מגיע רק מרעב אלא מסיבות רבות אחרות וזה חלק מההנקה.
לגבי הלילה, תינוקות רבים מתעוררים בלילה לצורך אכילה וזה בסדר גמור. אני לא חושבת שניתן לשנות הרגלים אלה בדרך ידידותית אלא רק בהקניית הרגלים חדשים בדרך נוקשה ובמחיר של בכי רב, אני באופן אישי לא חושבת שיש לנהוג בדרך קשה בגיל כה צעיר.
לא בטוח שאת הקנת לבנך את ההרגלים האלה, מדובר בהתנהלות טבעית ,מוכרת ולא בעייתית.
בברכה
דבי גרוס דולב,מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)