זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה
    מישהי
    31/01/2010

שלום
    בתי בת 9 חוד וקצת זוחלת גחון מהר מאד, מגיעה למצב של ישיבה, ומתחילה להעמד עם עזרה,
    שאלתי היא מתי היא אמורה לזחול על 6?היא כבר מגיעה למצב על הברכיים אבל עוד לא זוחלת...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה

הוספת תגובה

• זחילה

שירי קאשי
    01/02/2010

הי ריבי,
    זחילת השש לרוב מגיעה עד גיל 9 חודשים. אם בגיל זה עדיין לא זוחלת אבל רואים סימנים ברורים לכך שהיא עמוק בתוך התהליך, אז גם עד גיל 10 חודשים זה בסדר. לא ברור לי מתאורך האם נעמדת על הברכיים או נעמדת על שש. מהתאור הקצר נראה לי כי היא עדיין רחוקה מהשלמת התהליך. אם זהו אכן המצב, אני ממליצה מאוד על אבחון ושיעור פרטי בביתכן.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מישהי
    01/02/2010

מגיעה למצב של 6 אבל לא זוחלת...
    יורדות לה ישר הידיים ממצב 6, וזוחלת גחון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    02/02/2010

הי ריבי,
    כמובן שבהתכתבות אינני יכולה לומר בודאות מהו מקור הקושי. זה יכול להיות חולשת שרירים, חגורת כתפיים חלשה, שיווי משקל לא מספיק מפותח ועוד. אני ממליצה מאוד על ביקור בית על מנת לאבחן את מקור הקושי ולהתאים תרגילים.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו