מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת......אתי02/02/2010
שלום,
אני מאוד מאוד מודאגת לגבי בתי, עוד יומיים היא בת 7 חודש והיא עדיין לא התהפכה ומתלוננת
שכשהיא שוכבת על הבטן, למרות זאת אני מניחה אותה על הבטן ולא מוותרת, מקוה שגם במעון.
כשהיא על הבטן היא מרימה את ראשה ומתרוממת יפה מאוד,
שבוע הבא אני לוקחת אותה לפזיוטרפיה, שאלתי היא:
אם זה באמת מיותר שאני כ"כ לחוצה?יש לכך השלכות?מה את מציעה לי?
ובגיל זה, מה השלב ההתפתחותי של תינוק?
תודה רבה רבה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאתי
דבי גרוס דולב02/02/2010הי אתי
לא להיות מודאגת אבל בהחלט לקבל אבחון והמלצות לתרגול. אנו רוצים לראות התהפכויות עד גיל חצי שנהו הרבה לפני זה-שכיבה נינוחה על הבטן. תינוק שאינו מממש שלבים אלה עד גיל זה,יש להניח שסובל מקושי כלשהו, לא מדובר בקושי גדול אבל בהחלט בקושי שצריך לאבחן על מנת למנוע קשיים בשלבים מאוחרים יותר של ההתפתחות.
ההשלכות העתידיות תלויות בסיבה לקושי ולאאוכל להדעת אותה ללא היכרות. גם תרגילים לא אוכל לתת שכן יש תחילה לאבחן את הסיבה לעיכוב ועל פיזה להמליץ על תרגול. במקביל, אני ממליצה בחום על טיפול מול מדריכה להתפתחות תינוקות שתיתן הסתכלות אחרת מזו שבפזיוטרפיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)