תינוק בן שנה וחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחדש
    שולי
    13/02/2010

בני בן שנה וחודש, ילד חייכן ושמח מאוד. בני החל לזחול על גחון בגיל 10 וחצי חודשים, לפי כשלושה שבועות החל לזחול על שש. הבעיה היא שהוא לא מצליח לעמוד בכוחות עצמו. הוא התחיל בשבוע האחרון לעמוד על ברכיו. אני מנסה להעמיד אותו ליד חפצים אך הוא מתקשה להחזיק מעמד לפרקי זמן ארוכים ולאחר כחצי דקה רוצה לשבת חזרה. בני מצליח לשבת בכוחות עצמו. בטיפת חלב המליצו לי להתחיל לעשות לו פיזיותרפיה. שאלתי היא האם אכן עלי לפנות עם בני להתפתחות הילד ולהתחיל בפיזיותרפיה ואילו תרגילים ניתן לעשות לו על מנת לעודד אותו לעמוד וכמובן להתחיל ללכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה וחדש

הוספת תגובה

• תגובה לשולי

אורנה עטאר
    14/02/2010

שולי שלום,
    בנך נמצא בעיכוב התפתחותי ואת זה זיהו גם האחיות בטיפת חלב. יש סיבות רבות לעיכוב זה ויש צורך לאבחן את הסיבה.
    במקרים כאלו הפורום אינו המקום לטיפול, מאחר ואני לא יכולה לאבחן את העיכוב בפורום לא ניתן לתת תרגילים אלא חייבים לראות אותו.
    אם טיפת חלב המליצו לך הייתי כמובן פונה להתפתחות הילד אבל גם שוקל התייחסות מידית לבעיה וזאת ע"י פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו