מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירויים לתינוק בן חודש וחציאורנית17/02/2010
יש לי תינוק בן חודש וחצי הייתי שמחה להכוונה לגבי משחקים התפתחותיים עבורו
נכון לעכשיו אני משמיעה לו מוסיקה ,מראה לו ספרונים בשחור לבן, משכיבה אותו על האונברסיטה
משכיבה על הבטן, ויוצאת איתו לטייל.
כמה זמן צריך לשכב על הבטן ?ואם הוא בוכה צריך להפסיק
האם זה מוקדם להשכיב באוניברסיטה
אשמח לעזרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורנית
דבי גרוס דולב17/02/2010הי אורנית
תינוק בגיל זה לא זקוק להרבה. הוא זקוק יותר לגירויים חושיים כגון סוגים שונים של מגע ותנועה במרחב מאשר הרבה צעצועים ובכך למנוע הצפה חושית גדולה מידי. לכן תני לבנך הרבה זמן על הידיים, צאו לטיולים, עסי את גופו, הניעי את אבריו ,רקדי איתו ובכך תספקי את צרכיו אלה. אוניברסיטה אפשר גם עכשיו אבל רק מעט על מנת לא ליצור גירוי מיותר. על הבטן כדאי להניח לכמה דקות בכל פעם, לא במחיר של בכי אבל לנסות ולהתעקש על זה. בגיל זה אין צורך בצעצועים התפתחותיים.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)