בכי לא מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי לא מוסבר
    רקפת
    21/02/2010

בני בן כמעט חמישה חודשים בוכה בלי הסבר מהיום שנולד, בהתחלה הרופאים צחקו עלי אמרו מה את רוצה גברת תינוקות בוכים , אבל אחרי קצת זמן הבנתי שזה לא נורמלי ולפני שבועיים לקחנו אותו לרופא מומחה שאמר שאם היתה בעיה היו רואים את זה בהתפתחות שלו , הכל בסדר אבל הילד בוכה, כמובן שאנחנו לוקחים אותו הרבה על הידים וזה עוזר אבל זה לא נורמלי כי יש עוד דברים לעשות , ולפעמים אני רק יוצאת מתווך הריאה שלו להביא משהו ,משחק ,חיתול והוא צורח! זה מתיש .
    אני אציין שאנחנו מעניקים לו המון ,בצחוק ,במגע אבל גם תוך כדי משחק הוא פתאום מתחיל לבכות
    הוא גם צורח לי בזמן שאני משכיבה אותו על הבטן מה שאני יודעת שמאוד חשוב אך בכל זאת לשכנע אותו על הבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי לא מוסבר

הוספת תגובה

• תגובה ךרקפת

דבי גרוס דולב
    21/02/2010

הי רקפת
    לא אוכל לדעת את הסיבות לבכי של בנך ללא היכרות ובכל מקרה הן יכולות להיות שונות אף בלתי מוסברות. במקרים כאלה אני ממליצה לפנות לאחת מדרכי הטיפול האלטרנטיביות שמתאימות לתינוקות ולנסות לעזור לתינוק דרך זה. יש קרניו סקרל, דיקור ועוד, לפי טעמכם ונטייתכם.
    ישנם תינוקות שפשוט קשה להם התחלת החיים וטיפול שכזה יכול מעט לעזור.
    מבחינתי מה שיכול לעזור הוא הרבה הרבה מגע עמוק- טפיחות, שפשופים, לחיצות ועוד וזאת על מנת לעזור לתינוק בפן הגופני ודרכו ברגשי.
    לאחר שתהיהי מעט רגיעה חשוב יהיה להרבות בשכיבה על הבטן וכןלתרגל את התרגילים הרבים עליהם המלצנו בפורום זה לשיפור השכיבה על הבטן.
    מאחלת לכם ולבנכם ימים קלים יותר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

taly
    22/02/2010

אם תרשי לי להוסיף בני כרגע בן 9 חודשים הייתה לנו אותו בעיה הוא היה בוכה יום ולילה הייתי מבקרת אצל רופא ילדים פעמיים בשבוע לפחות החלפתי כל הרופאים בקופת חולים נאמר לי שזה אופי אפילו היה מקרה שהזמנו אמבולנס כי הוא בכה מהבוקר עד 4 בצוהורים בלי הפסקה אצלינו היתה בעיה רצינית של גזים ובאמת קושי להיתרגל לעולם. כרגע זה קצת עבר הוא נהפך להיות יותר פתפתן זו דרכם להיתבטות גם יציאת שינים הוא הרגיש מגיל 3 חודשים . המסז'ים מאוד עזרו ופשוט הפסקתי להיות בלחץ אין מה לעשות זה באמת אופי זה ילד שכל הזמן על הידיים ורוצה רק את אמא לא כל כך הולך לזרים דברי איתו יותר אם הזמן זה עובר לאט לאט אני מאוד מבינה אותך אצלינו כל היום זה כמו מלחמה זה מאוד קשה נפשית ופיזית אך זה הילד שלך וכזה הוא למרות שהיה לי קשה להאמין שאין שום בעיה רפואית וזה האופי פחדתי שילד סובל ואני לא עושה כלום. אך לדעתי לא צריך שום טיפולים טרופטים רק סבלנות והרבה מגע וחום ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו