מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מרגילים למוצץ????אורלי23/02/2010
שלום! בתי בת חודש ו3 שבועות וכשנולדה הייתי מניקה אותה וגם נותנת לה השלמה תחליף חלב. כשהיא לא היתה נרגעת מכיוון שלא רציתי להרגיל אותה למצוץ מוצץ הייתי נותנת לה למצוץ את הפטמה והיא מיד היתה נרדמת ונרגעת. היום כאשר ביתי לא רגועה הדבר היחיד שמרגיע אותה זה המציצה של הפטמה . הדבר מגביל אותי מאוד - כי היא אינה יכולה לשבת רגועה עם מוצץ(ניסיתי לתת לה את כל סוגי המוצצים שיש בשוק) היא פשוט לא מוכנה לוותר על מציצה של הפטמה(אין לי כבר חלב בשד כי הפסקתי להניק) מה עלי לעשות???? אני חסרת אונים והדבר מגביל אותי ואני לא יכולה לתת לה מוצץ ולשים אותה בטרמפולינה או משהו היא תמיד צריכה להירגע בפטמה שלי . מאשמח לקבל תשובה שתעזור לי. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצץ
שירי קאשי23/02/2010הי אורלי,
בתך התרגלה לפיטמה כמוצץ וזה כמובן מאוד שונה בתחושה ממוצץ רגיל ולכן קיים הקושי הגדול במעבר למוצץ. ראשית את צריכה לקבל החלטה שאינך מרגיעה אותה יותר על ידי הפיטמה (ולא נשברת) ובמקביל עלייך לקבל הדרכה כיצד להרגיעה בדרכים אחרות (מגע ותנועה) ולאו (עם או בלי מוצץ). המוצץ הוא רק כלי עזר להרגעות וללא כילים נוספים יהיה מאוד קשה לעשות את המעבר. אני מאוד ממליצה לך על פגישה אישית בה תוכלי לעבור את התהליך ביחד עם מדריכה בביתך. ביתך עדיין קטנה ועדיין ניתן לשנות את ההרגלים שלה יחסית בקלות.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד מרגילים למוצץ
אורלי23/02/2010הי שירי
אשמח לקבל הכוונה למי עלי לפנות על מנת לקבל מדריכה לביתי ובמה הדבר כרוך? כמה פגישות וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי24/02/2010הי אורלי,
את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני.
054-5652502
יום טוב,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת הפרטים החסרים
אביטל24/02/2010קודם כל תודה על המהירות...
אביגיל זוחלת על 6 כבר מס חודשים ומאוד מהר. היא עומדת מגיל חצי שנה ולפני יומיים אף נעמדה למס שניות ללא ידיים. לישיבה כשהטוסיק על כפות הרגליים היא מגיעה גם מעמידת 6 וגם מעמידה רגילה. היא מטה גם את הטוסיק לאחור כשהיא על 6 ומרימה את עצמה מעט ונשארת עם יד אחת על הרצפה (כמו בדרך הרגילה לישיבה...) אתמול אף ראיתי אותה יושבת רגיל וטוב כששתי כפותהידיים שלה באוויר אבל היא מיקמה את עצמה בין הספה לכרית גדולה כך שנראה לי שהם תמכו בה.
שאלה נוספת באותה הזדמנות- היא לא מרימה את הבקבוק לשתיה (רק אוחזת בו) ולא מראה סימנים של מחיאת כפיים וכדומה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא במקום הנכון , סליחה
אביטל24/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצץ לסרבנים , הפתרון המושלם בשבילך
קארין02/04/2011המוצץ הוא דמוי פטמת אם , ומדמה יניקה , ברגע שתתני אותו היא בעצם תרגיש שהיא יונקת (וגם לא תתעצבן שלא יוצא חלב כי גם כך את לא מניקה אותה ) . פשוט פתרון מדהים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)