מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבה וכסא אוכלאביטל23/02/2010
הי
אביגיל בת 8 חודשים, עדיין אינה יושבת. מדי פעם אני תופסת אותה בישיבה די יפה אבל זה נדיר. לרוב היא יושבת עם הטוסיק על כפות הרגליים (נראה לי שזה בגלל שהיא עומדת כבר הרבה זמן)
האם אני יכולה כבר להושיב אותה בכיסא אוכל למרות שהיא אינה יושבת לגמרי? יש גם כסאות שיש להם מס' שלבי הטיה למשענת הגב כך שזה לא ישיבה קלאסית.
כיופ אני מאכילה אותה על טרמפולינה ונראה לי שארוחה על כסא תעשה את חיינו נעימים יותר אבל אני לא רוצה להאיץ בה לשבת.
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאביטל
דבי גרוס דולב23/02/2010הי אביטל
חסרים לי מספר פרטים, האם ביתך זוחלת על 6? כיצד היא מגיעה לישיבה? האם היא מנסה להטות את הטוסיק לאחור לישיבה בעת עמידת 6?
אם ישנו קושי ספציפי בהתישבות (אותו אוכל לזהות לאחר שתשלימי לי את הפרטים) אז כדאי עדיין להמנע מהושבה. אם ביתך כבר בדרך להתישב אז אפשר להושיב מעט.
כסאות אוכל מתכווננים קיימים בשוק ואני בהחלט ממליצה עליהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת פרטים
אביטל24/02/2010קודם כל תודה על המהירות...
אביגיל זוחלת על 6 כבר מס חודשים ומאוד מהר. היא עומדת מגיל חצי שנה ולפני יומיים אף נעמדה למס שניות ללא ידיים. לישיבה כשהטוסיק על כפות הרגליים היא מגיעה גם מעמידת 6 וגם מעמידה רגילה. היא מטה גם את הטוסיק לאחור כשהיא על 6 ומרימה את עצמה מעט ונשארת עם יד אחת על הרצפה (כמו בדרך הרגילה לישיבה...) אתמול אף ראיתי אותה יושבת רגיל וטוב כששתי כפותהידיים שלה באוויר אבל היא מיקמה את עצמה בין הספה לכרית גדולה כך שנראה לי שהם תמכו בה.
שאלה נוספת באותה הזדמנות- היא לא מרימה את הבקבוק לשתיה (רק אוחזת בו) ולא מראה סימנים של מחיאת כפיים וכדומה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאביטל
דבי גרוס דולב28/02/2010הי אביטל
נשמע לי שביתך בדרך הנכונה,במיוחד לאור העובדה שהיא כבר מנסה להתישבכמו שצריך להתישב. המשיכי לעודד אותה לזאת ע"י הטיית הטוסיק לאחור בעתעמידת 6 בזווית אלכסונית לכיוון הרצפה עד להתישבות.
זה בסדר שעדיין לא מרימה את הבקבוק ולא מוחאת כפיים, המשיכי לעודד אותה לזה.
בברכה
דבי גרוס דולב
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :) + המשך
אביטל28/02/2010רק מה בעניין כסא אוכל? לא כדאי עד שתשב לגמרי?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אביטל
דבי גרוס דולב28/02/2010הי אביטל
כדאי לחכות עוד קצת עם כסא האוכל, עד שתתישב באופן תקין.
בברכה
דבי גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אביטל01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)