ישיבה וכסא אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה וכסא אוכל
    אביטל
    23/02/2010

הי
    אביגיל בת 8 חודשים, עדיין אינה יושבת. מדי פעם אני תופסת אותה בישיבה די יפה אבל זה נדיר. לרוב היא יושבת עם הטוסיק על כפות הרגליים (נראה לי שזה בגלל שהיא עומדת כבר הרבה זמן)
    האם אני יכולה כבר להושיב אותה בכיסא אוכל למרות שהיא אינה יושבת לגמרי? יש גם כסאות שיש להם מס' שלבי הטיה למשענת הגב כך שזה לא ישיבה קלאסית.
    כיופ אני מאכילה אותה על טרמפולינה ונראה לי שארוחה על כסא תעשה את חיינו נעימים יותר אבל אני לא רוצה להאיץ בה לשבת.
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה וכסא אוכל

הוספת תגובה

• תגובה לאביטל

דבי גרוס דולב
    23/02/2010

הי אביטל
    חסרים לי מספר פרטים, האם ביתך זוחלת על 6? כיצד היא מגיעה לישיבה? האם היא מנסה להטות את הטוסיק לאחור לישיבה בעת עמידת 6?
    אם ישנו קושי ספציפי בהתישבות (אותו אוכל לזהות לאחר שתשלימי לי את הפרטים) אז כדאי עדיין להמנע מהושבה. אם ביתך כבר בדרך להתישב אז אפשר להושיב מעט.
    כסאות אוכל מתכווננים קיימים בשוק ואני בהחלט ממליצה עליהם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת פרטים

אביטל
    24/02/2010

קודם כל תודה על המהירות...
    אביגיל זוחלת על 6 כבר מס חודשים ומאוד מהר. היא עומדת מגיל חצי שנה ולפני יומיים אף נעמדה למס שניות ללא ידיים. לישיבה כשהטוסיק על כפות הרגליים היא מגיעה גם מעמידת 6 וגם מעמידה רגילה. היא מטה גם את הטוסיק לאחור כשהיא על 6 ומרימה את עצמה מעט ונשארת עם יד אחת על הרצפה (כמו בדרך הרגילה לישיבה...) אתמול אף ראיתי אותה יושבת רגיל וטוב כששתי כפותהידיים שלה באוויר אבל היא מיקמה את עצמה בין הספה לכרית גדולה כך שנראה לי שהם תמכו בה.
    שאלה נוספת באותה הזדמנות- היא לא מרימה את הבקבוק לשתיה (רק אוחזת בו) ולא מראה סימנים של מחיאת כפיים וכדומה...
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאביטל

דבי גרוס דולב
    28/02/2010

הי אביטל
    נשמע לי שביתך בדרך הנכונה,במיוחד לאור העובדה שהיא כבר מנסה להתישבכמו שצריך להתישב. המשיכי לעודד אותה לזאת ע"י הטיית הטוסיק לאחור בעתעמידת 6 בזווית אלכסונית לכיוון הרצפה עד להתישבות.
    זה בסדר שעדיין לא מרימה את הבקבוק ולא מוחאת כפיים, המשיכי לעודד אותה לזה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :) + המשך

אביטל
    28/02/2010

רק מה בעניין כסא אוכל? לא כדאי עד שתשב לגמרי?
    תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אביטל

דבי גרוס דולב
    28/02/2010

הי אביטל
    כדאי לחכות עוד קצת עם כסא האוכל, עד שתתישב באופן תקין.
    בברכה
    דבי גרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אביטל
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו