בתי בת ה 3 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה 3 חודש
    לינוי
    24/02/2010

שלום יש לי בת , היא בת 3 חודשים היא אינה מוכנה להיות על הבטן אפילו לא לרגע אני שמה אותה על הבטן ואחרי דקה היא מתחילה לצרוח צרחות אימה אני מנסה לגרות אותה ברעשים במשחקים לדבר אליה להצחיק אותה וכו וזה לא הולך היא פשוט בוכה מה לעשות איך אני אגרום לה להיות על הבטן היא מרימה את ראש יפה בזמן שהיא על הבטן אחרי שהיא אכלה אני מחכה שעה שעה וחצי ואז שמה אותה על הבטן אני פשוט כבר מיואשת אני לא יודעת מה לעשות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה 3 חודש

הוספת תגובה

• גם שלי בת 3 חודשי ובוכה על הבטן אבל

יפית
    25/02/2010

אנחנו לא מוותרים לה גם היא מתבכיינת קצת, וככה לאט לאט היא מחזיקה עוד דקה ועוד דקה מפעם לפעם.
    שמתי לב שזה עובד עיקר אם היא כמובן רגועה, ובעיקר אם הטלוויזיה דולקת והיא על השטיח מולה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללינוי

דבי גרוס דולב
    25/02/2010

הי לינוי
    סירוב לשכב על הבטן נובע תמידמקושי פזיולוגי ולא מחוסר רצון. בפורום זה תמצאי תרגילים רבים לשיפור השכיבה על הבטן, אני ממליצה לתרגלאותם באינטנסיביות ואם לא יהיה שיפור, לחזור אלי.
    יש לזכור ששכיבה עלהבטן מהווה את הבסיס להמשך ההתפתחות המוטורית וחשוב לטפל בקושי זה כש התינוק עוד קטן.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדרעכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר למצוא את התרלים הללו?

אלה
    04/03/2010

באיזה מילות חיפוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו